At være sensitiv

Views: 9

jeg har vist et stykke tid at jeg var sensitiv og jeg har ikke rigtig kunne forholde mig til det, men det gælder også mange andre.

Jeg har prøvet at sætte mig ind i hvad det betød…..

men jeg var dum nok til at tro at det var en svaghed, hvilke var rigtig dumt og derfor reagerede jeg helt forkert i forhold til hvem jeg er !!

Ja, jeg sanser verden stærkere end de fleste andre, men i følge forsker Elaine N. Aron som har brugt langt til på at forsket det …..så er vi ca. 1/5 sensitive mennesker på kloden.

Men vi skal jo bruge vores sanser rigtig og selvom mindre sensitive mennesker tror at vi er svage fordi vi har nogle andre behov end dem, så tager de grueligt fejl, men ja, vi er selv med til at

nægte hvem vi er og det er fuldstændigt tåbeligt at tro at vi kan blive mindre sensitive, så jeg er som jeg er… og sørme jeg ikke fungerer langt bedre.

Der findes bøger som fortæller dybere om at være sensitiv men det er kun overflade og det er ikke endelige opskrifter på at leve, det er vores eget ansvar at leve rigtigt og vise vores omgivelser at vi

er som vi er og der ikke nødvendigvis skal tages hensyn til os, men at vores grænser er sat et andet sted end de fleste andre…..og vi ikke kan spille efter de samme spilleregler….

Jeg føler mig absolut ikke svag som sensitiv, tværtimod finder jeg mere og mere styrke i at være som jeg er og netop fordi det andet ikke kunne lade sig gøre.

Du kan læse mere om de sensitive her http://www.sensitiv.dk/test_dig_selv.6

 

Skriv et svar