Á†rlighed

Views: 9

jeg tænker tit på den tid hvor jeg levede en pleaser tilværelse og skulle lege diplomat konstant…

Men ærlighed er det bedste man kan gøre for sig selv og ens omgivelser….

Men fordi så mange er pakket ind i omskrivninger af sandheden så er den rene vare ikke lige til at spise.

Det giver konflikter at sige fra og sige ens behov……. Men er konflikter ikke til at løse hvis det er sandheden ? Men det giver også konflikter når man skal gætte, tyde, analysere hentydninger og følge udskrevne regler..

Jeg får tit at vide at jeg sårer andre og gør jeg nu det.. jeg bruger forkerte ord og jamen ord kan jeg jo ikke pakke ind følelser og aflevere til andre, hvis jeg siger et ord og det rammer i et andet mennesker så er det fordi det mennesker allerede har påtrykt det ord en følelse som ikke handler om min sætning……
Men mennesker føler og jeg forstår godt at man reagerer, men jeg lader folk blive sure og forskrækkede….
og jeg giver dem også mulighed for at finde ud af hvorfor de reagerer så hårdt på mine ord.
Men hvorfor er det så svært at kigge indad når man reagerer forkert på ord…Tja, det gør jo ondt at erkende
at man har en fortid og har haft en dårlig oplevelse… Men det handler jo ikke om mig, men om en helt anden eller måske endda flere situationer….

Skal jeg så stoppe med at være ærlig, nææ… Jeg må tage med at få lidt møjfald og så være tro mod mig selv. Jeg har jo intet imod at man diskuterer med mig…og ja, jeg kan sagtens blive ramt også…Men jeg har lært at sige undskyld når jeg tager fejl….

Jeg har heller ikke noget imod at man føler men det skulle gerne passe til situationen…. Vi har alle historie…. også mig og af alle mennesker forstår jeg baggrunden for alt det her, men nu har jeg brudt ud og det andet var ikke godt….så jeg holder mig til min sandhed og håber på at nogen har tålmodighed til at udfordre den hvis jeg tager fejl…. Men selvom jeg har min mening og sandhed er der også plads til at du har din…

Skriv et svar