Når det handler om et andet menneske

Views: 6

Jeg er kommet meget langt med at finde ud af hvem jeg er….

og nu er jeg kommet i en låst situation jeg ikke kan finde ud af at håndtere….

jeg ved det handler om et mønster og der er kærlighed indvolveret…

Men jeg tror det handler om at lære at holde fast og at man ikke altid skal opgive andre… jeg har lært hjemmefra at når man ikke kan andre mennesker så giver man dem op… ja, dybt i min egen familie forstår man ikke ordet familie (sammenhold).. dømmer jeg min familie… næ, de har jo lært det et andet sted og ikke vist bedre… ved jeg så bedre… nej…. men jeg står ved en skillevej..

Jeg har i mange år fornægtet følelser i mit liv, både for andre og specielt for mig selv og det endte også i depression…. men jeg fandt jo ud af at medicin hæmmede mine følelser og sanser
og sjovt nok er jeg HSP og jeg vil gå så langt at jeg kalder mig et følelsesmenneske… jo mere jeg lytter på mine sanser og mine følelser, jo bedre har jeg det…. jeg har lært at afkode min identitet eller egoet…. finde sammenhænge mellem underbevidsthed, tanker, smertekrop og egoet..

Jeg lærte hvad kærlighed var og……. ja, jeg forsøgte at afkode det med hende, forgæves.. jeg prøvede at snakke med andre om det og ja, og det jeg fik tilbage.. det passede bare ikke på mit system..

Jeg er blevet bebrejdet fordi jeg ikke bare kunne dit og dat…. men jeg lytter på alle input og hvis jeg altså mit system ikke kan påtage sig det, så er jeg bare nød til at finde noget andet..

Jeg tror at mange af grundene til at jeg ikke kunne finde svaret var fordi jeg primært snakkede med kvinder om det og mænds og kvinders følelser og instinkter ikke er ens….. og yderligere kender jeg ikke
særligt mange mænd som har styr på deres sanser, så svaret er kun i mig…måske

Hun vil mig ikke og alle mine omgivelser har sagt at jeg er et fjols…. Jeg kan ikke sige at jeg er forelsket i hende, jeg ved at vi har en ekstrem stærk binding… Jeg har aldrig mærket kærlighed hos nogen andre i den styrke… Vi har aldrig haft et forhold…. Alle odds er mod at vi er sammen… jeg har aldrig været andet end Ego forelsket, så jeg ved ikke hvad forelskelse er. når ægte kærlighed er blandet ind i det.

Stilheden hærger med små afbrydelser… jeg er glad for at jeg ikke er i nærheden af depression, fordi så var jeg gået til…. jeg venter til mit system finder en løsning…..

jeg har aldrig haft det bedre og jeg fatter mange dele af livet som de fleste er blinde for… er jeg ensom ….nææ…   finder jeg svaret på det her ??? denne gang kan jeg være i tvivl….om svaret findes i mig.

Skriv et svar