set tilbage

Views: 2

jeg har lært store ting i dette år, lærte at lytte til min krop, forstå kærlighed, sætte mig ud fra mine tanker og sætte mig ud fra mit Ego.

Jeg lærte at kærlighed kommer indefra og at mange har svært eller ligefrem ikke vil vise kærlighed… det blev heller ikke i år jeg fandt nogen der ville kærlighed…

Jeg lærte at indsigt kommer indefra og nogle af dem som jeg tåbeligt nok forsøgte at hjælpe hellere ville projektere deres ansvar over på andre end at tage det selv… nå jeg fik nogle knubs og de tog afstand, men det er ikke noget nyt.

Jeg prøvede som noget nyt at forsøge at reparere gamle sår, men jeg tvivler på at det har nogen virkning..tilgivelse er svært for mange… fordi man ikke vil vise svaghed.

Næste år handler om fordybelse og lære at bruge mine nye forståelser om mig selv. Jeg har forstået at kærlighed ikke ligefrem er enkelt fordi det er pakket ind i forvirring og forventninger så det er ukendeligt, der er så mange sår.

Jeg ønsker alle som har læst med et godt nytår 🙂

 

Skriv et svar