At lytte og lidt status

Views: 1

At forstå eller rumme andre menneske kan være lidt af en mundfuld og jeg skriver ikke denne blog for at pege fingre ad andre men for at give en forståelse for at vi ser anderledes på tingene alt efter hvilke øjne der ser.

Min proces med at finde mig selv har været meget lang og undervejs har jeg lavet nogle ikke helt efter “bogen” fornuftige handlinger…

Jeg har fundet ud af jo mere jeg lyttede på folk og reagerede på det de sagde…jo mere tog de afstand fra mig… Det var ikke meningen at jeg skulle være så bogstavlig men lytte til det overfladiske som sætninger i dag bliver gjort til…

Med andre ord så gav deres egne sætninger ikke mening for dem fordi de var/er vant til at man pakker ting ind for ikke at såre andre eller sig selv….

Min verden og den måde jeg handler og snakker på er Min måde og hvis jeg ikke kan li det så bliver det meget tydeligt hvis andre gør det samme, så er jeg på dupperne for at finde min egen rigtige måde… det er også en process.. men ofte kan vi ikke se hvad vi selv gør før vi ser andre gøre det og så kan det skabe nogle ikke helt kønne reaktioner.. Men vi kan lære af det når vi opdager og senere kan man opdage det inden man ser spejlet. Nogen gange kan det vi tager afstand til godt være præsis det vi burde finde i os selv…

Jeg er jo glad for alt det jeg har lært og jeg har også forsøgt at fortælle andre om min verden og ved tage alm. eksempler i deres verden så har de antaget at jeg missionerede min “tro”  på verden… men alt jeg gjorde var at vise den.. ord er sjældent nok til at kunne retfærdiggøre en verden…. Men man afgører altid selv om man vil modtage noget fra andre… hvis det ikke virker for en…. så må man smide det væk og det kan jo godt være at det virker senere.. Men jeg missionerer ikke… jeg viser kun.. Jeg kan ikke lave mennesker om til noget de ikke er…..

Jeg er på vej ind i den spirituelle verden og som jeg plejer at sige, jeg kan ikke lave om på hvad jeg er og hvis det ikke virker for mig, så duer det bare ikke… Selvom jeg virker skeptisk til tider jeg er meget åbent for nyt og jeg vil gerne lave en logisk forbindelse til den mindre logiske verden… men det lykkedes også ofte men ikke altid… der er ting der skal mærkes og ikke være så logiske.. Jeg leder ikke efter en spirituel verden eller en tro, jeg leder efter alt hvad jeg er… Jeg har efterhånden fjernet meget af det jeg ikke er.. som kommer fra Opdragelse hjemmefra, skoler og sportklubber og forsvaret og forskellige arbejdsplads samt venner og kærester..

Jeg har nu på kort tid gennemgået 2 bevisthedsændringer … Den seneste i går… jeg er langtfra det samme menneske som jeg var for 2 år siden..

Det stærkeste jeg endnu har lært er at stole på min krop, følelser og forstå de energier som mennesker danner.. Jeg har lært at jeg ikke er mine tanker eller mit ego og forstå at der er stærkere tankesæt til rådighed..

Jeg er vant til fra starten af mit liv at man ikke troede på mig og det resulterede i at jeg har været lukket ned det meste af mit liv for at passe ind… Jeg tror den rigtige mig passer ind… den tilpassede version var ikke troværdig..

 

 

Skriv et svar