Min frygt

Views: 8

Man kan faktisk sige at det var en påtaget frygt…… og den giver ikke rigtig mening mere…

Mange misforstår nuet kraft om at acceptere nuet og ikke leve i fortiden og i fremtiden til at de faktisk bliver lammet i at gøre noget som helst fordi de ikke vil miste nuets kraft… men Nuets kraft virker når man ikke lever i frem og fortid…men man kan sagtens huske fortiden og man kan planlægge…. men det er som sagt en fælde sindet smider os i…. og sjovt nok hopper mange på den ….. i et stykke tid..  når tankerne og dommene forsvinder  bliver vi frie….

Hvad var så min frygt… Vi får jo hele tiden skudt i ørene at vi ikke må lave om på andre…. men hvad hvis de allerede er lavet om, må man så gerne hjælpe dem tilbage igen ? Ingen mennesker er de samme igennem livet og vi bliver påvirket af andre mennesker… men ofte vil vores ego gerne overbevise os om at vi er så skide kloge og endnu dummere at vi kan styre alt….  Jeg tror at ved at vi påvirker mennesker gør at de kan finde tilbage igen til det de er og det er meningen med at jeg påvirker andre…. ikke at de skal ændre sig, men at de har muligheden for det…. finde tilbage til deres kraft og styrke i stedet for at spille roller og identiteter….. at mærke deres krop og nyde livet….
Når jeg healer så hjælper jeg mennesker med at finde dem selv.. tuner deres chakraer og de finder tilbage til deres ro…. jeg gjorde det også inden med forskellige resultater som ikke gjorde mig godt, bla. min evige frygt for at blive bebrejdet for noget som jeg aldrig kan blive bebrejdet for….. alle har et ansvar for deres liv og når de overlader ansvaret til deres ego som ofte ikke vil det bedste for dem eller deres omgivelser.. så vil de gøre alt for at skyde deres ansvar over på andre…

Jeg har fundet veje til at kommunikere, leve og endda heale mine omgivelser… manipulerer jeg så mennesker, nej, jeg fjerner splinter som holder dem tilbage.. for at være den ægte vare 🙂
Jeg har hele tiden gjort det og jeg har lærte at håndtere tanker, ego, mønstre, smertekroppe, energier…  og forstå kærlighed, ro og stilhed…  på min tur har jeg mærket og oplevet mange af menneskers skyggesider… bl.a. frygten for at gøre godt…

Jeg er sikker på at nogen som læser dette vil mene at jeg ikke skal blande mig i andres liv og det har jeg skam prøvet, men det kommer til mig selvom jeg fornægter det… så det må være meningen at jeg kan det her.. Jeg hjælper dem som gerne vil det og lader dem være som ikke ønsker det… det må være godt nok 🙂

Skriv et svar