At gå på bekostning af sig selv.

Views: 5

Det ser ud til at jeg endelig har knækket koden og fundet mig selv…..
Når jeg kigger tilbage på mine tidligere skriverier så har jeg allerede dengang godt vidst hvad der skulle til….. men…

at være autentisk eller ikke gå på bekostning med sig selv er nok essensen i det jeg har ledt efter…
at tale sandhed fordi modtager gennemskuer hurtigt at det ikke har et fundament… også når man taler med sig selv…
at man finder ud af at ting man har lært som sandheder af andre ikke virker for en… så man må gerne tvivle på andres sandheder og lade Dem have deres sandheder for dem selv…. det er altid dig som har et valg om du vil tage imod viden fra andre og jeg vil gå så langt at sige at du har et ansvar for dig selv..

hvis den viden du har fået ikke passer ind i dit univers så lad være med at bruge den… Du skal ikke være enig med alle og der er skam plads til at du kan være dig selv….
Når du går på bekostning med dig selv så taber du lidt af dig selv… meld ud og lær dine behov at kende så du kan flytte dig i den retning som du ønsker…. det kan man sagtens med andre mennesker og du acceptere jo også at de gør det.
Du er nød til at lære at rumme at du kan være forskellig fra andre og du må også leve med at de prøver at at rette dig ind igen… men lad dem prøve men du skal stadig være dig selv, hverken mere eller mindre…
hvis du har lært at passe dig ind, hvilke vi sagtens kan selvom vi er ægte eller autentiske…. det handler ikke om at være firkantet og selv når du er autentisk så kan du godt give dig i visse henseender….. kroppen vil altid prøve at gøre det bedste for dig, fortælle dig når du er sulten, mæt, træt, frisk, forelsket, lykkelig og mange andre ting, men derimod dine tanker kan være temmelig stædige og det er ikke altid de er din bedste ven… så stol på din krop….
Jeg kan sagtens forstå at man kan tvivle på at være sig selv når man er blevet bombaderet med folks meninger om hvad der er rigtigt og forkert, men som sagt virker det kun når din krop accepterer det og den sandhed du opnår vil også fungere for dem du omgiver dig med fordi når du er dig selv så virker du lagt bedre på andre mennesker…. pil det af du ikke mener er dig selv… Selv når du har fundet ind til kernen af dig selv, så vokser du også og gennem livet ændrer vi os, men der vil altid være en kerne inde bag ved som hjælper os med at forblive os selv, det kræver bare at man lytter….. Chakraer kan hjælpe os tilbage, men der er andre metoder også.. er de ude af balance så er man ikke tro mod sig selv.

Skriv et svar