Bedrag

Views: 5

tja, nogen gange vågner man bare…. det gjorde jeg på 2 måder til morgen…

For mange år siden måtte jeg konstatere at jeg havde depression og jeg blev både sur og ked og jeg satte et mål om at have det godt og det gælder sådan set stadig… men set i bakspejlet kan jeg se at den process først nu er slut… ja det er måske en hård dom, men jeg må vist hellere uddybe hvorfor jeg mener det..
Min “sur og ked” blev mit drive…. en dag opdagede jeg at man havde et ego og jeg var skide klog og fortalte at jeg faktisk brugte ego til et nedkæmpe ego…hvilke var sandt, nu havde jeg endnu et korstog…. jeg brugte også ego som drive til at finde indsigt… dem som bl.a. har læst Eckhart Tolle ved hvor omfattende ego kan være og denne gang må jeg sgu indrømme at jeg virkelig blev overrasket over at jeg havde lavet en ny depression som man kan kalde jagten på indsigt… egoet beskyttede mig mod mennesker som synes mit korstog var skidt for mig…  samtidigt med at jeg omgav mig med mennesker som kunne give mig indsigt på så mange niveauer…
Forleden gik jeg rundt for at finde flere indsigt bøger og jeg måtte afvise dem fordi jeg godt forstod det… men det gik op for mig at jeg var blevet afhængig af rusen ved at finde indsigt og jeg mistede mennesker som jeg havde brug for omkring mig i jagten på at finde noget som hele tiden havde været her.
Tanken om at jeg faktisk har fundet mig og jeg godt kan fralægge mig mit værktøj som egoet faktisk har været på godt og ondt… men det er ikke nødvendigt mere.. ja det er en tanke og tanker kan man jo vælge om man vil tænke eller ej….
ja, jeg havde “kæmpet” for at komme ud af depression/ego for at ende der igen…. I min verden ser jeg depression ego som har fået lov til at gå af af sporet.

Jeg har lært rigtig mange ting og en høj fart og sidste ende kunne jeg jo se det her. Jeg er hverken sur eller ked mere…. og der er intet galt i at finde selvindsigt..  der er sikkert andre mindre opslidende måde at opnå det på.

Til jer som jeg har “ofret” eller dem som har ofret mig og dem som holdt ud…. kan jeg kun sige undskyld og tilgive…. og tak for de gaver jeg har fået i form af at møde jer…og lære.. og <3

Skriv et svar