Nøglen

Views: 36

Ja, det lyder underligt…. men jeg har fundet ud af at følelserne er nøglen til mange af mine problemer…..

Man ved godt at man tillægger følelser til f.eks. ord, lyde, lugt, berøring og det gør man rimmelig ubevist som barn og lærer en del unoder som ikke nødvendigvis er gode resten af livet…. f.eks. en dreng som rører sig i skridtet og får at vide at det klam og ulækkert og resten af livet har den følelse i kroppen hver gang han går på toilettet…. temlig nedbrydende…
men følelser sætter også dit ego igang og egoet sætter gang i dine følelser en form for loop, men følelser sætter også gang i andre følelser og fysiske reaktioner…

Mange kender følelsen af at være “ensom” til en stor fest og når man er bevist om følelsen kan man vælge om den skal være god eller dårlig (ingen følelser er dårlige), hvis følelsen går i loop med egoet så kan det være meget styrende og man føler ikke man har et valg….
hvad gør man så, man man er bevist om følelsen og siger at det er en rar følelse og så er den det… herefter kan man vælge om man vil gøre det man gjorde tidligere f.eks. forlade festen eller beslutte sig for at følelsen ikke skal ramme egoet og bare mærke en god fornemmelse alene og herefter så deltager man i festen eller hvad man nu beslutter sig for…

men alle følelser kan faktisk kodes om så de ikke får forkerte reaktioner og det er kun et spørgsmål om at mærke ens følelser og være bekendt om dem…

Når man har læst Eckhart tolle så hjælper han med at blive bevist om at tanker og ego ikke er en og man kan også se at tanker presser sig på og de kommer ofte fra følelserne… når man har fået justeret alle ens følelser så vil en ro brede sig i kroppen og man få en balance og man bliver næppe styret så meget mere…. Tankerne forsvinder og egoet svagere….

Skriv et svar