Til dig som fik mig galt i halsen

Views: 15

Jeg gik fra ego menneske til følelses menneske, men vi bruger de samme følelser og ord og derfor er det nemt at blive provokeret af mig………..

Vi føler mennesker, så når du tænker på mig og du bliver sur, ked eller bare provokeret af mig…. så ved du at jeg har været der…. kan du huske hvorfor, det kan du sikkert godt…. også selvom der er gået lang tid….. jeg har før skrevet om at alt hvad man reagerer på ved andre…. handler om en selv…. så det er dine følelser som er på spil…

Tænk på mig og mærk følelsen….. og hold fast i følelsen….. kan du mærke hvad den tænder ? evt. tanker, ubehag, smerte, uro…. hvis du bare mærker følelsen uden at gå videre så vil du indse at den ikke er ubehagelig, men den vil gerne tænde noget andet, men start med at nyde følelsen (det har intet med mig at gøre)… har du lyst til at hoppe op i dit ego som gerne vil presse på endnu flere følelser… eller vil du gerne kunne håndtere denne følelse…?

når du vælger noget andet end det du gjorde før, så koder du dine følelser om og specielt binding til egoet/egotanker er meget styrende.,…. så i stedet for at føle modstand i mod mig kan du bare være neutral…. man kan også kople kærlige følelser og glæde….men det nu dig som styrer hvad du vil 🙂

alle følelser kan kodes om og det giver en dejlig frihed… fordi man ikke lader sig styre af tanker og smerter…..

To Zenmunke — Tanzan & Ekido gik ad en landvej som var blevet ekstremt mudret efter kraftigt regnvejr. Nær en landsby mødte de en ung kvinde som prøvede at krydse vejen. Men mudderet var så dybt at det ville ødelægge den silke-kimono hun havde på. Tanzan samlede hende straks op, og bar hende til den andenside af vejen.Munkene vandrede videre i stilhed. Fire timer senere, da de nærmede sig templet igen kunne Ekido ikke holdesig tilbage længere:”Hvorfor bar du den pige over vejen?” spurgte han.”Vi munke har ikke lov til at gøre sådan noget!” “Jeg satte den pige ned for flere timer siden” sagde Tanzan. “Bærer du stadig rundt på hende?”

Så munken som slet ikke bar på kvinden er den som bærer rundt på historien…. det handler om at tanker, ego sværter vores følelser til for en person/gerning og til sidst forsvinder personen/gerningen og tankerne om personen/gerningen fylder mere.. det er ikke gavnligt for nogen.

Edit: sandsynligheden for at nogen som har fået mig galt i halsen, faktisk læser disse sider er ret lille, men nu er det skrevet ned og jeg kan komme videre….

jeg har oplevet at ved at rydde op i ens følelser har gjort at nogen som ikke kunne med hinanden før, faktisk kunne finde sammen igen.

Skriv et svar