slut eller start.

Views: 10

man har støttehjul på cyklen til man finder balancen.
man mediterer til man kan forstå kroppen…
man bruger forskellige værktøjer eller indgange til man kan….

men der kommer en tid hvor man slipper og bare er…. lever….
jeg brugte mine værktøjer i døgndrift og det skabte en overflade jeg ikke kunne håndtere..
Jeg vil gerne mennesker og de forsvandt da jeg brugte indsigten som overflade og identitet.. at forholde sig til andre kræver 2 veje og jeg lukkede for mig ved at dække mig ind under at lave selvindsigt og navlepilleri…

De mennesker jeg tiltrak havde det fint med det og nu må jeg se om jeg stadig virker på dem eller om jeg tiltrækker nogen andre… hvis jeg ikke gør så er det nok bedst for dem også at vi slipper hinanden…

Jeg har lært at lytte til min krop, selvindsigt er værktøjet til at komme dertil…

1 tanke om “slut eller start.”

Skriv et svar