Forholde sig

Views: 8

når man skal forholde sig til andre mennesker så handler det om en selv og ens følelser… det et andet menneske udtrykker og ligger i betydningen af følelser er meget forskelligt… man kan forsøge at afklare hinandens følelser med ord, men det er stadig aldrig helt det samme.. vi føler meget forskelligt…
for at kunne forholde sig til et andet mennesker kræver at man kan tage imod det menneske og lære at forholde sig til de følelser det skaber i en… om det er familie, venner eller nogen man holder af… desværre kan de følelser have historie og være kodet til noget mindre konstruktivt eller at man slet ikke har lyst til at mærke dem… det gør at det meget svært at forholde sig til det andet menneske…
eks. hvis man ikke kan li noget andre mennesker gør, så kan det sagtens være at man selv har fået at vide meget tidligt at man ikke måtte eller det var forkert og så kan man heller ikke li andre gør det… Hvis ens børn gør noget man ikke bryder sig om kan være samme historie…. man er bare nød til at forholde sig til det hvis man ikke skal gentage de samme mønstre… nogen forsøger at ændre på andre før de forholder sig til sig selv… eller bare opgiver….

Man kan læse min blog om følelser om at kode følelser om….
næste skridt er at der ligger en balance i at give og modtage og det handler om energi mellem mennesker og ikke et micro regnskab.
Igen kræver det at man kan modtage for at kunne give og for at kunne give så skal man kunne modtage…… ellers skaber det en ubalance..  med andre ord er man nød til at lære at se hvad ens omgivelser giver en og er man blind for hvad andre giver en så kan det også være svært… Nogen giver med taknemmelighed, nogen med energi, andre med gaver… og nogen et smil…
Hvis nogen laver mad til dig og du ikke værdsætter det… og du heller ikke smager maden, dvs at du nyder den, så kan det skabe ubalance…  at man gør en tjeneste for andre og de ikke værdsætter den så mister man også lysten til at hjælpe en anden gang…
hvis man giver for meget, så kan man også drukne mennesker så meget at de forsvinder… eller deres forståelse for dig ophører…. tager man for meget så drukner man også mennesker….
Nogen går så langt at de slet ikke kan se hinanden mere….
IdeÁ©n er at man forholder sig til sig selv og får styr på sine følelser, så man kan håndtere at være sammen med andre….

Skriv et svar