Autentisk verden.

Views: 8

Jeg er far til 3 børn og er skilt fra deres mor på ca. 5 år nu…. og jeg startede på at lede efter en mening med det hele inden skilsmissen… ungerne er blevet noget større og jeg har lært en masse om mig selv via dem og deres reaktioner og jeg vil gerne dele noget af det jeg har observeret..

Jeg havde problemer med hvem jeg var… ret basalt havde jeg indrettet mig efter andres meninger og jeg landede aldrig… jeg kunne forklare hvorfor at tiden med kvindeoprør havde påvirket skolen og mine forældres separation og skilsmisse havde haft indflydelse på mit liv, men alt påvirker os når vi er børn og på ydersiden ser man måske normal ud og man opfører sig som forventet….

Men hvad er forventet ? hvad er rigtigt… og hvad virker rent faktisk….
Jeg lærte at intuition faktisk var en snabel ind til sig selv og klarsyn så andre mennesker som de var bag deres beskyttelseslag…  jeg er opdraget i   et kristen hjem, ikke at vi gik særlig meget i kirke, men begge min forældre er opdraget på samme måde.. en tradition…  men hverken klarsyn og intuition  og sanser var noget man blev opfordret til at bruge…  der blev snakket om kærlighed og jeg lærte en masse ord at kende…

Men min unger som nu lever i 2 lejre har 2 meget forskellige forældre og efterhånden som jeg blev klogere på livet så gjorde jeg noget andet….. ikke fordi jeg konkurrerede med deres mor, men jeg fandt ud af at forældre ikke skal være ens og børn har brug for begge dele… så vores idÁ© om at være enige om alt duede faktisk ikke og jeg satser på at mødre helst opdrager på deres egen autentiske måde..
Nu har der været nogle sager om politikere som går for langt med forbrug og som mener at det er ok at gøre det fordi de ikke bryder nogen regler og det har de så vidt ret i… men er det meningen at vi skal lovgive os ud af alt og man ikke selv kan finde grænser hvor langt man kan gå…  så længe vi har en logisk verden hvor vi bliver opdraget til at følge regler så kan vi retfærdiggøre alt muligt så længe vi overholder reglerne… det er så ligegyldigt om det går ud over nogle andre….  Man ser også i skilsmissesager at voksne mennesker som før elskede hinanden hopper på krigsvognen og ikke kan snakke sammen og nu er det samfundets opgave at løse det for dem fordi de ikke har lært hjemmefra at håndtere konflikter og at man har “ret” til noget… men hvor er menneskene og deres børn tænkt ind i det… ?

Både mænd og kvinder bør lære hvem de er og at man accepterer de sider af sig selv fra starten så man ikke bliver forkert… men der er åbenbart ikke plads til at vi er autentiske i vores samfuld lige nu…  hvis vi lærte børn at bruge sig selv og ikke være afhængig af andre mennesker eller samfundet, så kunne det være at vi kunne få familier igen og sammenhold i stedet for krig…  måske lyder det ikke specielt logisk, men det handler om at man finder sig selv for at kunne være sammen med andre..

Når man går ind i forhold til et andet menneske så er det ikke en ting man ejer, men man kigger på ens egne reaktioner i forholdet i stedet for at projektere det på ens partner.. er man lykkelig, har man det godt og hvis man ikke har det så kig på en selv først… man kan bede ens partner om at gøre det samme..  i dag er det normalt at skifte partner hvis vedkomne ikke passer ind i ens verden.. men da få er sig selv så er det også umuligt at forholde sig til hinanden og det virker ikke autentisk…

Jeg leder ikke efter skyld eller ansvar i denne blog, jeg observerer blot og ønsker at mænd og kvinder kan se det gode vi hver især kan bidrage med i stedet for at det bliver et stort skuespil… og en masse regler som ingen kan huske.

Jeg vil afslutte denne blog med min “slankekur, livstilsting” eller nowet..
Jeg mener at man skal spise til man er mæt og spise når man er sulten og smage på hvad man putter i munden…
Man må ikke tænke dårligt om det man spiser fordi så vil kroppen ikke fordøje det… så har man givet mad labelen “usundt” så holder man sig fra det….. indtil man fatter at det ikke gavner at dømme mad…
det samme gælder væske og søvn..
Bemærk reaktionerne fra kroppen… og find ud af hvad der er godt for dig….

Husk at mennesker/dyr ikke er ting eller objekter og når du gør dem til det… så opnår du også at andre gør det samme ved dig.

Namaste

Skriv et svar