Frygt og nyrer.

Views: 12

Nyrer og frygt hænger åbenbart sammen og sorte render under øjnene  er et tegn på at nyrerne er overbelastet… Dem som kender mig ved at det er noget jeg har haft i mange mange år…..

 

Det har været en skygge af frygt som har hængt i mig siden jeg var barn… det handler om at jeg ikke bryder mig om at folk som egenligt burde holde af hinanden og endda elsker hinanden behandler hinanden på ikke specielt kønne måder… Jeg lærte det selv og det har været noget som gav mig en megafrygt og sorg i kroppen og som tyngede mig…. jeg havde virkelig svært ved at holde af nogen fordi jeg var bange for at miste dem eller gøre dem skade…  Jeg udtrykte ofte at ingen forstod mig….

Jeg har lært at hvordan folk behandler mig handler om dem og først når jeg tager imod det gør det til mit problem… det betyder ikke at jeg ikke kan lytte til andre, men hvis jeg gør noget til en del af mig som ikke hører hjemme så går jeg imod hvem jeg er….  men jeg måtte lære andre metoder end dem jeg lærte som barn og acceptere følelsen af at ingen forstår mig, ja heller ikke mig selv….

Man får det man er og jeg tiltrak mennesker som mig selv og selvfølgelig skete det som jeg frygtede mest når jeg åbnede mit hjerte… afstand, nedgørelse, mobning, udstødelse og ensomhed og jeg har tit bevist og ubevist trukket mig fra andre for at beskytte dem…  men jeg kunne ikke forklare hvorfor… før i dag…

jeg har fået bearbejdet sorgen og de mennesker som jeg faktisk elsker ser jeg måske aldrig mere og det er nok meningen… men man ved jo aldrig hvor livet fører os hen…

Jeg kan mærke i kroppen at det slipper mig og mine nyrer har det langt bedre og mine render under øjnene er aftagende…

Fantastisk befriende at få det ud af kroppen.

Skriv et svar