Forkert

Views: 8

Puh, den var svær at se… har set den mange gange og hele tiden… den er helt normal og social accepteret… følelsen af at være forkert…. Jeg læste “lev nuets kraft” og Tolle siger at når man fjerner identifikationen til ego, smertekrop, omdømme,følelserne og tankerne så bliver man usårlig… men jeg var det modsatte og da jeg gjorde som han beskrev, blev den Meget tydelig…
Et barn gør noget forkert hvilke giver mening fordi sådan lærer vi, men forældrene disciplinerer og siger at det er forkert eller værre endnu Du er forkert og det er den sidste som er farlig…  når barnet lærer at fejl er personlige.. og når man har hørt det tit nok, så er alle fejl man begår med til at tænde følelsen af at være forkert…  Jeg tror det er noget af det første vi lærer som små børn og når jeg bruger ordet vi, så gælder det heldigvis ikke alle… den smadrer selvværdet.
Jeg tror at mobning kræver den følelse i kroppen, både fra Mobber og den der bliver mobbet før mobning giver mening, fordi det skal ramme og mobning virker kun når vi tror på det der bliver sagt eller tager det personligt..  mobning dør når man ikke spiller med…
Sådan har det været hele mit liv at jeg følte mig forkert og jeg spillede med på andre folks dårlige selvværd…. indtil forleden dag..  Jeg lagde altid den følelse på når jeg begik fejl eller nogen bebrejdede mig noget.. så jeg kunne ikke være nogen steder og jeg søgte tit ensomhed i længere perioder.. det var ofte at jeg blev frosset ud eller jeg lod mig fryse ud og familie, venner, kærester var ikke der hvor jeg kunne slappe af og være mig selv… et mareridt… og nu er jeg heldigvis vågen.
Jeg tror dette er med til at spire depressioner… social angst.
Frygt/angst kan give nyreproblemer, dårlig søvn og det kan ses som sorte render under øjnene.. og grå hår. Hvis man føler sig socialt forkert kan udløse allergier..

Skriv et svar