Indre fred.

Views: 26

Tja, hvad betyder det ? at kroppen er i ro, ingen ubehag, man kan mærke livet eller energien sitre i hele kroppen.. men hvordan opnår man indre ro (Nuets kraft) ?

Dette er mine ord på Eckhart Tolles læring.. så læs “nuets kraft” eller/og “En ny jord” hvis du vil have hans…

Du har en eller anden dårlig oplevelse, dvs. ubehag i kroppen når du er i en situation… så det kan du bruge som vækkeur til at være opmærksom på at du skal vågne… at du ikke mærker ro, velbehag og din krop lever….

ja, Indre ro og liv i kroppen burde  være der hele tiden, men mange aner ikke at det kan være sådan og har måske ikke oplevet det siden de var helt små  🙂

Du forestiller dig du ser dig selv udefra og observerer dig selv… du kan spørge, “hvem har den dårlige oplevelse?”, hvis du kan se dig udefra så er det ikke dig… Så konklusionen er så at det ikke er dig.. så du laver en afstand mellem dig (indre fred, stilhed, gud) og problemerne. Husk at oplevelsen stadig er der og det er din krops reaktion vi kigger på… Du kan spørge om du så bliver ligeglad når du laver denne afstand og svaret er nej, tværtimod er det nemmere at forholde sig til situationen objektivt…..  og dine sanser er mindre sløret…

Jeg lister nogle situationer som du kan teste om du identificerer dig med og hvis det Rammer dig, så kig på det 🙂

Tanker
Egoet*
Smertekroppen*
Mønstre
Handlinger
“jeg arbejder på” eller andre overspringssætninger.
“mine erfaringer siger…” (fortid)
“Når jeg har opnået det så kan jeg …. ” (fremtid)
Problemer
Smerte
Sygdom
Lidelser
når du føler dig bedre eller dårligere end andre…
Separation
Ensomhed
Følelser
Ting eller mennesker du mangler i livet
Konflikter
Afhængigheder
Alder
Brok
Når andre har skadet eller såret dig.
Når du ikke føler dig elsket.
Når andre ikke gør som du vil.
en indre stemme.
Når du tager afstand fra mennesker du faktisk elsker og holder af.
Du siger at du har nok i dig selv.
Du kan klare alt alene.
Når der er noget du ikke kan.
At du ikke kan med det modsatte køn.
Kampe og krig.
jagt på noget bedre end det du allerede har.
frygt og angst.

hvis du siger “mine følelser” så identificerer du dig med dem og gør dem personlige og lever i dem og hvis du kalder dem “følelser” så har du afstanden…. og du kan gå videre og sige det er ikke mine følelser og taget i dig slipper…. Du kan gøre det med alt på listen herover og evt. selv prøve nogle ting af som fylder meget for dig…. for at checke om du gør det til dit uden det er det, brug dine ord da det virker stærkere end at bruge mine  🙂

Mange tror at man skal tænke hele tiden og det er noget dit ego bilder dig ind og hvis du har en indre stemme du snakker med, så går du glip af meget i verden som ellers bare skal opleves eller observeres. Mærk din krops indre fred og nyd livet.

Hvis du tænker en negativ tanke, kan du spørge om det er dig som tænker den og hvorfor skulle du tænke sådan tanke… hvad gavner den dig ? sikker intet og derfor er det nok ikke dig som tænker tanken og så tager du den ikke seriøst… så slipper den også taget i dig…. skridtet videre kunne være hvilke tanke ville passe dig og virke for dig 🙂

Nogen beskriver at man har sluppet en stor sten og jeg siger at det er lidt som et stykke tyggegummi som sidder i håret.. det er dejligt lettende når det er væk.. jo flere af listen du har fjernet identifikationen af jo mere er du dig… og alt føles letter i livet.. og du kan opnår indre fred, kærlighed, meningen med livet og dig ….vil måske nemmere give mening for dig… og du vil være stærkere i livet og autentisk i forhold til dig og andre….

Mennesker som går rundt med indre modstand som udbehag, frygt, angst og lign har også svært ved at mærke lykke og kærlighed… Når du siger Nej til andre med ro og velvære i kroppen, så virker det så meget stærkere end når du siger nej med ubehag.

Når du har mærket indre fred (nuets kraft) kan du søge det når som helst, god fornøjelse <3

*egoet og smertekroppen er fra Eckhart tolles bøger….

Skriv et svar