Modstand….

Views: 21

Hvis du har læst min blog om indre fred så minder denne om den..

Indre fred kan man altid finde trods modstande, men det er bare lidt svært, men ikke umuligt….

Modstande føles men i min verden er det ikke dine følelser, de er sjældent rare… en form for illusion eller parasit og det snyder.. tanker skabt fra en modstand bliver herefter kaldt for ego tanker…  men hvordan kan man se forskel ?
Hvis du er i en situation hvor du er oprørt i kroppen eller du ikke har det godt med dig selv, så er det typisk modstande som er på spil… det kan være mennesker, situationer, lugte, film som tricker en modstand…   det kan også være noget som bare fylder meget i dit liv og som du brokker dig over som du ikke kan håndtere… det kan være noget du har lært tidligt i livet og det plager dig….
Sindet er ligeglad om du er i en situation eller du udtænker den, så du skal være opmærksom på din krop og hvis det ikke er rart, så er det ikke dig…
Du trækker vejret meget dybt og lader energien nå mellemkødet… ja jeg ved godt at man ikke kan trække vejret til længere end lungerne men bemærk at maven ligger længere nede end lungerne, så du kan godt trække vejret så langt….. Mennesker som gisper efter vejret har ikke forbindelse med sig selv og mellemkødet ligger dit rodchakra som giver dig tryghed og det er den forbindelse du kan bruge til at få ro… og som gør at din modstand bliver opløst…..  det også nemmere at meditere og finde svar på de ting man slås med…
Hvis modstanden er hård ved dig så kan du skabe en afstand ved at frasige at det er dig.
f.eks.
“Denne modstand er ikke mig”
“modstanden har været der for længe”
“modstanden må gerne opløses”
så trækker du vejret igen på sammen måde og bemærker at kroppen får ro og dine tanker bliver mildere ved dig og du nu har opløst  denne modstand….
Nu er det faktisk rart at være dig….

så gør alt uden modstand og hvis du støder på en så opløs den fordi den er ikke dig og er noget der er tillært bl.a. via opdragelse eller skoling.

Nogle modstande er ret små og ego tanker vil retfærdiggøre at det ikke er vigtigt at de bliver opløst… og nogle er ret svære at “se” og jo flere modstande du opløser jo flere vil få opmærksomhed til du har løst dem alle..

Du vil bemærke at irritation, tvivl, vrede, frygt, bekymring og negative tanker vil blive mindre og du vil tage bedre beslutninger som er gode for dig og dine omgivelser.. og du vil være mere autentisk over for dine omgivelser. Det bliver svært ikke at mærke kærlighed, lykke og livet giver en anden mening end før… og mennesker og relationer giver en anden mening for dig..

Modstande vil også tiltrække det du ikke kan håndtere og provokere dig til du får dem opløst… og modstand er automatiske mønstre som ikke gavner dig.

Hvis du har en idÁ© om at nogen kan styre dig så er det dine ego tanker og en modstand der er på spil… et mønster.. men igen er det en illusion…

I stedet for at blive ked at opdage Modstande, så se dem som gaver til at lære den ægte version af dig at kende…. modstande ligger lige før følelserne og du får dem tilbage, så du kan føle… ægte føleser er sjældent ubehagelige…..

Du vil også bemærke at når du føler kærlighed (varme, behag eller liv midt i brystet eller hele brystet) så er det virkelig svært at mærke modstande… eller det er nemt at være objektiv over for dem og de har ikke meget magt… så genfind din kærlighed hvilke også er nemmere når du er rodforbundet.

Rettelse eller tilføjelse.

Jeg skriver at modstande giver ubehag og det fylder, men for ganske nyligt måtte jeg konstatere at der finde nogen som er følelsesløse og som gør at man intet kan og lammer en (ligeglad, ligegyldighed) …  jeg gætter på at det sker når man ignorerer sine modstande længe nok…. men de opløses på samme måde som dem som fylder…laver en rodforbindelse.

en øvelse….
tænk på noget godt.. bemærk din kropstilstand….
tænk på noget som ikke er godt for dig og igen bemærk kropsstilstanden.. er det rart og hvis nej, så trækker du vejret til du mærker mellemkødet (tryghed) og du bemærker sikkert at ubehaget skifter til noget rart og evt. varmt… styrken fra modstanden er væk eller meget mindre…
du tænker igen på det som ikke var godt for dig og bemærker forskellen.. er det mindre men stadig ubehageligt så laver du rodforbindelse igen og styrken aftager igen..
Hele tiden er det vigtig at du mærker og lader tanker være tanker..
jo mere du er rodforbundet jo bedre lærer du dig at kende og du vil bemærke at livet er meget nemmere end da du gjorde ting ud fra modstand… du vil også give bedre mening for andre og være mere indlevende og rummelig… og du kan både sige til og fra.. ja og nej til andre.. når det giver mening for dig..
modstand som er opløst fylder ikke mere i dig og du kan bemærke at du glemmer at det var et problem for dig før… Ja, det betyder også at nogle af de ting du virkelig følte du brændte for før måske ikke har den virkning for dig mere, men så har du mere plads til at være dig og være noget for andre…..

Børn

Er klogere end vi er så man behøver ikke at fortælle dem alt det uden om,
Fortæl når de er oprørte eller kede af det at de skal trække vejret så dybt de overhovedet kan og bed dem om at mærke forskel og hør dem om det er rart for dem… man kan se på deres ansigt (det gælder også voksne) når det letter for dem… fortæl dem at når de ikke har det rart i kroppen at det hjælper at trække vejret… Min egen datter kom hjem en dag og fortalte at hun ikke havde hovedpiner mere efter hun var begyndt på det og hendes konflikter er blevet mindre.

Skriv et svar