status 2016

Views: 18

Hvor langt er jeg nået…
Jeg har lært at forholde mig til mine egne udfordringer og endda løse mange af dem ….også det Som Echart Tolle kalder Smertekrop….
jeg har lært at acceptere andre som de er og at de gerne må have meninger om mig uden det nødvendigvis rammer mig…  Jeg har lært at være nærværende og rumme og lært at sige min mening som jeg har erfareret kan være meget anderledes end mine omgivelser… men jeg kan rumme at jeg ikke skal være som andre….
Kærlighed som de fleste de definerer det altså forhold til en anden person giver ikke rigtig mening for mig, da jeg gerne vil kunne føle kærlighed der hvor det giver mening for mig…
ang. forhold… så søger de fleste den kropssmerte de selv indeholder og de bliver forelsket i det de kan genkende af sig for at forstærke det de er….. sådan fungerer det ikke for mig… jeg accepterer at andre og jeg har smertekrop og vi kan være opflasket med at man skal eje andre mennesker også selvom det kun er tanker og illusion.. Jeg accepterer også at de vil forsøge at ændre på det jeg er… men jeg gør det kun når det giver mening for mig…

Jeg er kun det jeg er og jeg vil aldrig passe ind andres forventninger, men jeg er så meget andet…….

De fleste dage er gode for mig og de mennesker som holder fast i deres fortid bliver blidere ved dem selv…  <3

Jeg er ikke bedre end andre mennesker jeg er kun en bedre version af mig selv……….

Skriv et svar