Fællesskabet

Views: 21

Hvis du har læst min blog, så vil du se mange af de ting jeg har måtte slås med… og som jeg ikke forstod…
Ofte kan man gå rundt med en fornemmelse at man ikke helt forstår hvad der foregår i ens verden… sådan har det nok været det meste af mit liv….
Egoets natur er separation og i min verden søger mennesker som udgangspunkt det modsatte… fællesskab……
Børn lærer at skulle indordne sig i fællesskabet og set i bakspejlet … ofte bygget på fællesskabet største frygte…. f.eks. at blive udelukket…. af fællesskabet…. først laves der udskrevet regler, så regler, så love…….. ofte bygget på frygt….
Men er man lidt anderledes så bliver man bevist eller ubevist udelukket af fællesskabet…  familien er det første sted man bliver disciplineret til ikke at være sig selv…
Når man så ikke forstår følelsen af fællesskab bliver man til en pleaser… typen som kæmper for at blive accepteret…. ofret….  men altid med indre uro i kroppen og kan aldrig slappe helt af frygt for at blive udstødt/straffet… af mennesker som skulle acceptere en… eller man helt vælger fællesskabet fra fordi man ikke forstår det…… måske via afhængigheder til sex, alkohol, stoffer, penge, mad…..

Vi søger fællesskab familien, venskaber, kærester, på arbejdet og klubber og foreninger… men forstår vi ikke følelsen af fællesskab så vil du ubevist søge det modsatte …separation… og det er dig som skal finde din fællesskabfølelse og så længe du søger den i andre vil det være forgæves…   når du har den vil du tiltrække eller inspirerer andre til at opnå det samme…

https://www.bbncommunity.com/13-signs-toxic-parent-many-people-dont-realize/

Skriv et svar