Virtuel Placebo Pille

Views: 21

Jeg så et par tv-udsendelser om alternative helbredelses former og Placebo… og det som ramte var at selvom forsøgspersoner godt vidste at de fik placebo, så virkede det alligevel… Så ud fra det jeg ved om at kroppen reagerer på ord og hukommelse… Så besluttede jeg at lave en Virtuel placebopille…

Hvis du forstiller dig at gå på en strand og bemærker bølgerne og vinden… så reagerer kroppen som om du var der….  hvis du så tænker på et skænderi med en fra fortiden, så kan du bemærke at kroppen så reagerer igen, men på en anden måde… men bemærk hvor hurtigt at kroppen kan skifte tilstand alt efter hvad du tænker…

Så ud fra det så laver vi en pille efter dit behag, prøv at definer det som du gerne vil have løst

F.eks. ondt i ryggen eller migræne… måske vil du slanke dig 🙂

Så forestiller du dig at du går til din læge og han/hun undersøger dig og han/hun giver dig et ark piller og fortæller med begejstring dig at de har den vildeste effekt som aldrig er set før og at du tager hjem… Så pillen findes ikke og der er ingen lovet effekt…

Din pille er to farvet og let gennemsigtig… Den er grøn og gul og der står indpræget 250 mg på den…

Pillen indeholder 250 mg Placebo og 150 mg Fantasi…. prisen er 2500,- så vi snakker om en stærk og dyr fætter..af en pille

Du skal kun have 1 pille og resten er førstehjælps-piller hvis symptomer af uvisse årsager skulle vende tilbage…

Du forestiller dig at du tager en pille ud af arket og holder den i hånden, du sluger den og bemærker den varme som giver når den går ned i halsen og du skyller efter med rigtig vand, som om du havde taget en pille…  og du lader pillen gøre sit arbejde…

Lad fantasien arbejde for dig… og udvid rutinen så den bliver stærkere for dig…

Skriv et svar