Dårlig energi

Views: 26

Det er længe siden jeg har lavet et indlæg, men det betyder skam ikke jeg er gået i stå….. Ugens indsigt.

Det er en skidt i idÁ© at samle andres negative energi op og dem som er nærmest kan være vanskelige at håndtere…

Når vi optager andres negative energi op… er det samme som at man lader sig dræne (de fleste kan godt sætte de ord på).

Når du selv har været i en situation hvor du selv skaber negativ energi, så kender du også historien hvorfor det skete… men hvis du optager andres
dårlige energi, så kender du ikke nødvendigvis årsagen til hvorfor den opstod og kroppen kan reagere ved at man bliver træt og sover.. hvis du har en tilsvarende problematik i kroppen (mønster) så vil du bare fodre det også.

Når du optager andres energi så er det fordi du ikke kan acceptere at de har det dårligt og du åbner for sluserne ved at kæmpe imod energien… (det du kæmper mod, forbliver) så du fodrer din egen negative energi…

Det er bedst at observere når man selv går i modstand ved ikke kæmpe imod og ikke lade det overtage dit system, men accepter det er der… så opløses det negative..

Kan du acceptere at du har det dårlig/syg ?… i så faldt så accepterer du det også kan ske, så er det langt nemmere at blive ladet op igen.

Du hjælper aldrig andre ved at have det dårligt. det er bare en negativ spiral…

“Det er ikke dit ansvar at påtage dig andres smerte, men gøre din egen op og giv andre plads til at løse deres egne udfordringer”

Skriv et svar