Reaktioner af Modstand

Views: 53

Det sværeste at forstå med Modstand er at modstande påvirker andre menneskers og specielt dem vi holder af.. (eller engang har holdt meget af)
Det kræver normalt at være 2 som udspiller 1 eller flere modstande…

F.eks. hvis du har et  problem med at støvsuge og du bliver sat til at støvsuge af dig selv så kan du have det svært ved at få det gjort..  det kræver 2 modstande i dig. Uden modstand, så er det ikke problem at støvsuge. Det kræver en som udløser og en som reagerer på modstand. Det går altid 2 veje eller flere..

F.eks. Hvis din partner kritiserer dig for at du mangler at støvsuge så tiltrækker i begge et problem frem i jer begge.

Hvis du F.eks. ikke kan li sladder, så kan du tiltrække sladder fra 1 til flere personer.. sladder virker nemlig kun hvis der kommer en form for reaktion hvilke en modstand netop er… offeret og dem som sladder får fodret deres smerte som ELSKER drama. Det er ikke personen som nødvendigvis elsker dramaet. Modstand ubevisthed. Når vi er beviste når får vi det frie valg tilbage og kan se reaktionen og endda opløse den.

Vi tiltrækker det vi er.. så hvis du har et problem med Jalousi, så kan du tiltrække en partner som f.eks. pirrer din modstand så du kan få den løst eller den bliver evt. større.

Grimme skilsmisser specielt dem med børn involveret kan indeholde meget modstand.. Modstande kan også Sagtens overføres via ungerne hvis man ikke ses og derfor kan det også der være svært at se man spiller modstand.. afstande er intet problem for modstand…

Hvis du f.eks. har et problem med at få hjælp af andre, så får du måske mindre hjælp eller gør et problem værre…

Mennesker som mobber gør det også ud fra modstande, de opsøger en reaktion og dvs. at den som bliver mobbet også har en modstand som kan udløses… dem som ikke spiller med (reagerer) på modstanden vil være kedelige at drille/mobbe.. Dem som er medspillere på mobning gør det også ud fra modstand….

I dag er der mange som ikke tager sig af deres egne modstand og evt. gør partneren som udløser modstand til et problem og går fra dem og så gentager de samme mønstre i forhold efter forhold til de vågner op. Hvis du ser modstande som gaver til at vågne, så kan et parforhold løfte jer begge..

Når du opløser din modstand, så vil en evt. partners modstand være inaktiv og evt. gå i opløsning af sig selv, men det betyder ikke den kan vækkes af andre mennesker..

Man kunne tro at modstand er nødvendig for at være i forhold for at beskytte sig selv, men tro mig at modstand sagtens kan undværes, du kan sagtes og endda nemmere sige fra/til uden modstand.

Man kan altid se på hvad der fylder mest lige nu (problemer er altid modstand) eller om man lader sig dræne af mennesker (det er også modstand)

Hvis du synes det virker underligt så prøv at være væk fra din klasse i flere år og når i så ses igen, så spiller man de samme roller som da man sås sidst.

Eller hvorfor du intuitivt ikke bryder dig om mennesker du aldrig har set før giver dig en reaktion som du ikke bryder dig om…

Eller du går ind i et rum hvor nogen er mere tiltrækkende end andre… men du ikke kan forklare hvorfor, så er det fordi din krop allerede ved hvem du vibrerer med.

Man kan også sige at mennesker som finder sammen får en eufori (forelskelse) ca. de 3 først mdr. hvor efter modstande i hver især kommer til overfladen. Igen er det fordi kroppen genkender smerte i andre og vanens magt gør at man finder sammen, man siger at kvinder søger “far” og mænd “mor”… så de smerter vi kender søger vi igen.. Jeg ser ordet “forhold” som at man forholder sig til reaktioner af andre.. ikke deres opførelse. Så hvis dine omgivelser igen og igen gør det samme som du ikke bryder dig om, så burde du se at det er dig som tænder det op i dem og det kan virke som om de opfører sig tankeløst, men det er præsis det som ligger i modstand, det er ubevisthed..

Når du kører i trafikken og lader dig irritere af andres kørelse, så er du ubevist om din reaktion og du er faktisk farlig i trafikken, da dit fokus handler om irritationen, så du kan være blind på andre farlige situationer f.eks. dine egne dumheder.

De bedste venner er dem som kan være sammen uden at spille modstand og evt. hjælpe med at se dem 🙂

Bevisthed om at man spiller modstand, gør at det slækkes og evt. opløses.

Når man er opslugt af sine modstande, gør at man sjælden kan finde gode løsninger.

Skriv et svar