Du er ikke tanker eller følelser

Views: 101

Den stærkeste indsigt jeg har fået er nok at man ikke behøver at reagerer på alt hvad der foregår omkring en, men endnu bedre at lære at kunne se reaktionerne som ikke en del af min personlighed.
Reaktionerne var et energifelt som styrede mig, jeg kan se at angst, afhængigheder, stress, fobier kommer af at man reagerer og man hører tit at det er normalt og det er nu også sandt nok, men hele idÁ©en om at man kan slippe for reaktioner og lidelse er ret tiltalende..
Jeg ser mine reaktioner og lader dem være og VED godt de ikke er mig og de mister deres styrke når jeg ikke kæmper i mod dem og det er lidt sjovere finde dem spændende at opløse.
Endnu mere cool er at være bevidst om at Tanker langt fra kan være sande, ved at observere tankerne og lade være med at tage dem for seriøst så igen så vil man også kunne opløse dem.
Så hvis man forestiller sig at have 40-60.000 nyttesløse tanker dagligt til at komme ned på en mængde som er overskueligt er også ret lækkert.
Når tankestrømmen bliver mindre finder man ud af at den man i virkelighed er den instans som kan se at man bl.a. tænker og føler.. 
Jeg fandt også ud af at nogle af reaktionerne kom så hurtigt at man kunne lade sig opsluge af dem at det var nemt at tro det var en selv, men det passede heller ikke…
Det kræver øvelse… ikke at lade sig opsluge af sine reaktioner og medfølgende tankemylder, det eneste man kan gøre er at observere det og lade det være, så er man befriet.
Man kan se det ubehag som følger med som ens Intuition som prøver at advare dig om at noget galt.

Skriv et svar