Inspiration

Views: 80

Man kan vel kalde dette en form for status. Depressions siden blev lavet for mange år siden og angsten er ved at blive helt opløst. Jeg tror godt jeg kunne have brugt at læse om min egen tur dengang det startede, men jeg er ret sikker på at jeg ikke var klar til alt det jeg senere kom frem til.
Jeg har været med i et email-interview til Siden Startskud.dk og fået æren at blive første under “Inspirende personer”.
 Jeg laver disse sider/blog for min egen skyld.
Jeg fik også lige lavet et helt afsnit om min oplevelse af Angst.

Man kan se Startskuds artikel som et kik tilbage i tiden med et snært af Nuet 🙂

god læsning 🙂

http://startskud.dk/saadan-er-det-at-vaere-mand-med-depression-jeg-har-laert-at-blive-en-bedre-version-af-mig-selv-baade-af-depression-og-angst-saa-jeg-ser-begge-dele-som-gaver-i-dag/

Skriv et svar