Sindets måder at snyde dig

Views: 80

Ego Sindet som er en kombination af Tanker og “følelser”.
Følelser ville jeg helst ikke kalde dem så hvis vi herefter kalder dem for et negativt energifelt. Det energi felt føles skam, men det er efter min mening ikke en ægte følelse.
Hvis du har begået en fejl så vil Ego-Sindet gerne have dig til at bruge en masse kræfter på at finde en grund også selvom det er spild af tid.
Hvis du synes noget er hårdt så er det også ego-sindet der prøver at narre dig.
Eller hvis du ikke “gider” eller “keder mig”, så er det igen et tegn på at ego-sindet er på spil.
Livet er som udgangspunkt ikke svært, men ego-sindet vil gerne gøre dig til et offer, men det giver intet, men mindre du fortæller din forfærdelige historie til et andet menneske med et offer-ego eller egoet i dig.

1. jeg har en dårlig dag.
2. Jeg er syg… Nej, det er kroppen som er syg.
3. jeg er presset.
4. Jeg er bekymret.
5. Det er kun egoet som vurderer andre mennesker.
6. Det er kun egoet som nedgør dig selv.
7. det er kun egoet som ikke kan elske dig.
8. egoet bærer nag.
9. egoet kan være vred på mennesker.
10. det kræver hårdt arbejde at tjene penge.
11. jeg skal gøre noget bestemt for andre for at de kan li mig.
12. sindet elsker at have fjender og skabe drama.
13. Sindet vil gerne have at du er god eller rigtig.
14. sindet vil gerne finde fejl ved andre for at fodre dit ego.
15. sindet vil gerne finde fejl ved dig for at fodre sig selv.
16. Prokrastination eller overspringshandling er Ego sindet super god til.
17. Retten til at være utilfreds eller irriteret 
18. Egoet sindet vil gerne have ret også selvom det ikke nødvendigvis er sandt.
19. Det er synd for dig.. 
20. Du fortjener et eller andet som ikke nødvendigvis er godt for dig.
21. Ting er svære og uoverskuelige.
22. Jeg arbejder på sagen. Ja, hvorfor ikke bare gøre det nu.
23. “Jeg skal forstå alting”.  uha, den kan være virkelig forførende.

Hvis man spørger sindet så vil det svare dig, men det gør det rigtige dig ikke, der har man bare en fornemmelse for hvad der giver mening.

Der er situationer og kun ego-sindet gør det til et problem.

Så længe du kan se at du har en negativ følelse/stress/angst i kroppen eller er så bevidst om dine tanker, så er der en chance for at du ikke lader dig snyde.
Hvem er du så ? Ja, det kan ikke forklares med de tanker som sindet har, faktisk er du den som er som observerer, hvis du er indfanget af tanker så er du ikke dig selv, du lever i en virkelighed hvor den ene tanke tager den næste og hvis du ikke er bevidst om at det ikke er dig så er du slave af tanker..
Man kalder den bevidsthed som observerer for gud (med lille g) eller indre ro eller væren. Man får en dyb fornemmelse af ro også selvom kroppen kan være i kaos.. Når man acceptere kaos som det det er, så aftager det også.

Man kan godt tænke tanker som er konstruktive, men det kræver at man er forbundet med sig selv inden man tænker og det meste af tiden behøver man slet ikke at tænke.. man er bare…. nærværende… og det er skønt.

Grunden til at jeg kaldte det for et energifelt før, var fordi at vi tiltrækker mennesker ud fra det energi niveau vi har..

Når vi gør f.eks. vores skam og/eller skyld op så vibrerer vi på en højere frekvens og livet vil opleves på en anden måde. Du påvirker andre mennesker om du tror på det eller ej og det er også op til dig hvad du gerne vil dele i livet.. 
Når du møder mennesker som er i deres Smerte eller ego, så er kunsten at man ikke hopper på den (man er dog nød til rumme at det er deres virkelighed), man kan ofte se på dem at det ikke er rart at fortælle om det og hvis man lige beder dem om at trække vejret 2-3 gange dybt og spørge om de selv mener det giver mening for dem, så vil man opleve at de vågner..og slipper at være i egoet. Egoet kan ikke holde ud at mennesker er elskværdige eller meget nærværende.. det har brug for drama og konflikt for at blive foderet.
Vil du være dig selv eller vil du være slave af dit ego-sind ? Ego-sindet er ikke i tvivl om at det gerne vil styre dig, vil du tage ansvaret og være dig selv i stedet for ?
De fleste mennesker kender det med at man sidder fast i en tanke og ikke kan løse et problem og næste dag kommer det til en…. det er fordi man er sluppet ud af tanken mens man sov… man kan ikke løse problemer ved at blive i en tanke, men derimod hvis man vil løse noget så bliver man sig selv og så slår man intuitionen til ved ikke at tænke og så kommer svaret ofte til en… 
Tanker kan have en tendens til at lege labyrint med en og det kan virkelig give sorte/mørke tanker, hop ud af tankerne ved at indse at du ikke skal tænke og det “kun” var en tanke, hvis du giver dine tanker mere vigtighed en nødvendigt så ender du med at blive indfanget af dem igen..


Når jeg snakker med andre og ofte giver alt det her mening, enten så overtager egoet hurtigt igen ved at det virker så underligt at det alligevel ikke giver mening for dem eller det er så hårdt at det ikke er muligt at opnå.
Dem som er så hårdt ramt af styring af eget ego, vil gerne vide mere, andre vil forsvinde ind i deres daglige rutine og udsætte det til det bliver så hårdt at det gør virkeligt ondt. begge dele er ok og når vi er klar til at vågne op, så gør vi det. Ingen vej er den rigtige, før du finder din.


Skriv et svar