Ligestilling

Views: 33

Undrer mig ofte over “kvinder er bedst til omsorg” og “mænd er gode ledere”, jeg kender til tilfælde hvor kvinder slet ikke duer til omsorg og mænd som er elendige ledere. 
Det er “sandheder” som er svære at ophæve og kunsten er at se nogle mennesker er gode til omsorg/lederskab fordi det giver mening for dem.
Alle er lige gode, derimod har vi forskellige evner hvis det bliver dyrket.
Det er godt nok svært at forstå hvad kvinder og mænd vil når vi er underlagt “sandheder” som ofte ikke giver mening..  Jeg ønsker ikke slås med kvinder/mænd, jeg ønsker sådan set heller ikke at forstå kvinder fordi jeg forstår heller ikke altid mit egen køn. Det ville være rart at landets love gav lige muligheder og ikke lagde op til at tænde menneskers egosinds kampe.
Jeg har hørt på mange “sandheder” om begge køn fordi jeg havde lærere som var påvirket af 70’ernes opgør.. og det har godt nok været svært at afkode de sandheder. Disse sandheder gjorde mig magtesløs og jeg tror ikke jeg er den eneste.. specielt mænd har bare lullet sig selv i søvn. Både mænds og kvinders Dynamiker er vigtige for alle og ikke kun Egosindets væsen og det er kun egosindet som søger magt, om man er mand eller kvinde gør ikke den store forskel.
Jeg tror det er op til os alle om vi vil vågne fra det som ikke virker (egosindet) og finde veje til noget som giver mening…

Skriv et svar