Udfordring til at være mere dig selv

Views: 30

De fleste er ikke bevidste om hvad der dræner dem, men kan ofte fortælle om at de dødtrætte når de kommer hjem fra arbejde og så er nød til at tage en lur for derefter ikke at kunne sove om natten.

Når vi ikke processer det vi går i gennem om dagen så prøver Søvnen at hjælpe dig og det gør at kroppen kan vågne med et negativ energi felt som gør at du evt. ikke orker at gå på arbejde. (dette energifelt skal du heller ikke kæmpe imod, men bare acceptere det som det er, så opløses det også)

Udfordring går ud på at være bevidst om ting som irriterer dig, mennesker som gør dig ked af det, vurdering/dømmen af dine omgivelser, at det regner, at maden i kantinen er forkert eller ikke sund, at kæresten ikke har lavet det du bad om eller bare en fornemmelse af at være utilfreds. Alt er en kombination af tanker og følelser og de forfølger dig og tiltrækker mere af det du ikke processer.

Arbejde
Forstil dig at du går på arbejde hver eneste dag og ikke har lyst til det.. Vær bevidst om hvad der gør at du lader dig dræne af arbejdet eller hvem der kan påvirke dig, accepter de tanker og følelser som kommer op og befri dig selv ved at acceptere dem som de er og ikke kæmpe imod dem og bare slappe af og føl den frihed der følger.. Hvis du efter denne process ikke kan finde ro, burde du lave noget andet. Omvendt kan du virkelig holde af det du laver og ALT bliver nemmere for dig og du bliver ladet op ved at arbejde.

Det er ikke verden som skaber tanker og følelser i dig, det er faktisk dig og at give verden skyld for dine lidelser er lidt som at jage Vindmøller med Lanser 🙂 Husk igen.. hverken følelser eller tanker er Dig, du er den som kan se dem.. 


De fleste kender til en form for afhængighed, f.eks. mennesker, alkohol, smøger eller lign. Det handler ikke om at man har lyst, men at man skal, d.v.s. at man er slave. Når man er bevidst om at man er afhængig kan man slippe den. De færreste er bevidste om at man er afhængig af at tænke, d.v.s. at man afslutter en tanke og bliver lidt nervøs til den næste har opslugt en. Når man kan se at det er sådan, så kan man slippe både nervøs og tankerne.. ved at acceptere dem som de er.Hvordan processer jeg?
Du skal ikke tro tanker/følelser er dig og acceptere dem som Bare tanker og følelser og give dem plads til at være der og så vil de opløses.. Giver du dem vigtighed eller endnu værre at du tror det er dig, så er du slave af dem.
Du er den som observerer at du tænker og føler. Tillad dig selv at kunne føle og tænke alt, men husk at det ikke er virkelighed før du udlever dem. Kunsten er at give sig plads til at kunne være sig selv og lade mængden af tanker/følelser som ikke giver mening blive mindre ved at lade dem gå. Man finder mening ved “ikke at tænke”. Mange kender godt udtryk om at man er opslugt af en tanke, men de færreste ved at det sker hele tiden og man kalder det ubevidsthed.

Alle disse følelser/tanker er fortid og “sandhed” indtil du gør dem op, jo mere du tror på dit sind, jo mere stiv bliver du i dit verdenssyn. Tanker kan bilde dig ind at hvis du slipper din “tanke/følelse” at du bliver mindre, men i virkeligheden bliver du mere fri til at være dig selv. 

Se situationer/mennesker som pejlemærker til at mærke om du har ro eller du har noget ubevist skrald som skal processes.


Tanker kan være sande i et stykke tid, de kan være gode eller dårlige, men vær bevidst om du kan bruge dem til noget og hvis ikke så lad dem gå.

Det er vigtigt man forstår at følelser er noget man skal føle og så lade dem gå. Gemte følelser kalder man mønstre ..som er en form for automatik fordi man skal.. Hvis du elsker dine børn eller partner og så føler at du elsker dem og evt. siger det til dem, så er friske følelser bedre end genbrug. Genbrugsfølelser giver ikke mening, men det gør de friske..
Når man oplever noget i livet som ikke giver mening så kommer evt. følelser op som kan være ubehagelige, men hvis du ikke processer dem så bliver de siddende som et mønster og det fratager dig energi.. igen acceptere følelserne som de er også giver det dig kraft til at løse det som du evt. havde det svært ved. Det kan være en fyring fra jobbet, at nogen bliver syge, et forhold går i stykker.. men det kan være større og mindre oplevelser. Pas på at du ikke bliver fanget af en livssituation som er blevet til ubehagelige følelser og tankespind.

Hvis du eks. har et problem (tanke/følelse) med overvægt…. det er ligegyldigt om du er det selv eller ej, så egner du dig ikke til at rådgive andre til at kunne tabe sig fordi så gør du evt. deres udfordring større ved at komme med din negative energi. 

Jamen hvis jeg ikke tænker, hvad så ?
Du må gerne tænke, men det er nu bedre at du gør det fra den ægte dig og du har det godt med dem 🙂 Tankerne for tankerne skyld giver ikke rigtig noget konstruktivt.

Du kan evt. teste dette af ved at se Nyheder i tv og se hvad du reagerer på og gavner det dig ? Hvis ikke så opløs……
En anden måde du kan teste om du har gjort det godt nok er at du står op om morgenen med god energi og du gennem dagene efter ikke lader dig dræne af noget så du er frisk når du er hjemme.

Jo mere du identificer dig med sindet, jo mindre mærker du dig selv, ro, kærlighed og velvære.Empati er ikke at du reagerer på andre, det handler om at være dig selv og indre ro og kan sætte dig ind i andres verden. Men du hjælper ikke andre ved også at have det skidt selv.

Grunden til at man forsøger at ændre på andre er fordi man ubevidst ser sider i dem som man ikke kan acceptere i sig selv. Men man kan ikke ændre på andre, men man kan vælge at gøre sider af sig selv op så man kan blive bevidst. Hvis man gør det op i sig selv, så ser man præsis de samme mennesker i et helt andet lys.


1 tanke om “Udfordring til at være mere dig selv”

Skriv et svar