Frelst

Views: 43

Jeg har fundet mig selv og det første man kan tænke er om jeg så er frelst, men det er jo bare en tankeform ligesom at man er “oplyst”, jeg har blot fundet min vej, som jeg tror er meningen vi alle skal, men ikke nødvendigvis gå sammen vej.
Jeg har gennemgået både tanker og følelser som ikke var mig og ladet dem gå.
Jeg skal ikke tænke og føle negative energifelter hele tiden og ro giver mening for mig nu.
Jeg kan sagtens blive opslugt at sindet og glæder mig over at jeg har redskaber til at opløse dem.

Tanker er golde og ikke specielt kreative, de vil gerne hjælpe dig hvis du spørger dem..
Hvis du har viden som er baseret på mening, så hjælper tanker dig.
Hvis du har viden som er plantet i dig bl.a. af opdragelse/forventninger så kan de også pege på det, men kroppen kommer så også med en form for stress, angst, irritation eller anden form for utilfredshed.


Så hvis du spørger om hvordan det føles at være lykkelig, så hvis du ved hvordan det føles så vil du føle lykke, men hvis du har erstattet “lykke” med et mønster så vil du få en negativ fornemmelse i kroppen og evt. tankespind og det gør at du ikke fornemmer lykke.
At tænke positive tanker, giver ingen mening, du er nød til at skabe tanker fra mening.
Når du indser at Tanker sagtens kan forføre dig, så kan du søge noget i dig som ikke er tanker, men som giver mening, intuition, højere form for intelligens, kærlighed og ikke mindst ro. Når du kan forbinde dig med “væren” som det kaldes, så de tanker som udgår fra den tilstand være noget som tanker kan bruges til noget konstruktivt fordi de netop er skabt fra Mening.
Hvis du går rundt og er utilfreds, så skal du fokusere hvad der har skabt det som forstyrrer din indre ro, fordi utilfredshed er ikke dig.. det er din krop som fortæller dig at du kan have misforstået noget og du skal søge tilbage til din kerne. Når du belyser dine skyggesider, så svækkes de og du finder evt. mening hvorfor du har fornægtet de sider af dig.

Nag, had, krig, kamp, vrede, hævn, jalousi kan være gift for kroppen, hvis du ikke kan acceptere at de kan være i dig og når du fornægter noget i dig så kan det styre dig ubevidst til at gøre meget tåbelig ting.

Kroppen vil søge at du har det godt og dens sprog er ubehag/sygdom når du er på afveje af dig selv og vane kan sagtens gør dig afhængig af det du kender og derfor er det nemt at ignorere kroppens sprog. Det er skidt når man kæmper imod at man er syg.

Hvis du elsker ALT ved dig, så er det meget nemmere at opleve livet som det er. Det gør det så også nemmere at være sammen med andre fordi du godt ved at de kan gøre det samme og dit nærvær og din kærlighed kan gøre at de også kan finde en vej.

Du kan lære af andre mennesker ved at kigge på om de har det godt og er rolige, de vil ofte give mening. Men du kan også lære af mennesker som ikke har det godt ved at kigge på dine reaktioner af dem. Hvis du ikke kan acceptere andre mennesker som de er og hvilke meninger de har, så har du selv et problem og du er med til at gøre det værre ved at fordømme dem. Det betyder ikke at du så skal tro på dem eller gøre som dem.

Man kan ikke rådgive andre hvis man selv har det dårlig med det de gør. Mange forsøger alligevel og når det lykkes, så kan det skabe et mønster i dem. Igen skal du finde din kerne og accepter at du selv har en udfordring, så kan du måske finde et råd til dem, hvis du har et ellers lad dem selv finde deres eget svar alene ved nærvær og autentisk lytten 🙂
Du er også nød kunne acceptere i dig at Mennesker kan have det så svært ved dig at de ikke kan lytte til dig, du skal huske på at de kan være påvirket af fortiden. Men det er ikke nødvendigt din skyld men noget i din energi udløser det i dem og dig. Det er helt normalt mellem mænd og kvinder i dag.

Mennesker som autentisk elsker dig, vil også kunne acceptere at du også kan fravige fra din vej og ved at de ikke hopper på det, kan du genfinde din vej 🙂

Hvis du ønsker at være hjælper af andre så er du også nød til at acceptere at de måske ikke er klar til din visdom og du kan ALDRIG tvinge visdom i andre. Kig på om Du har fuldstændig ro ved at de evt. finder underlige undskyldninger eller udsætter aftaler. for ikke at ville den viden nu.

Når mennesker skal forsvare sig selv, en sag, standpunkt eller en mening er desværre opslugt af deres sind. Din krop vil kunne gennemskue at det ikke giver mening og du accepterer at det sikkert er “sandt” for dem og du ikke behøver at lade dig forføre af det.

Din påvirkning af andre mennesker:
Hvis du har været sammen med andre mennesker hvor du har udløst noget smerte i dig som andre ikke kan acceptere… så selvom du løser det, så kan du opleve at du er “dømt” som det de oplevede med dig sidste gang i var i “krig”.
Selv hvis i ikke har snakket sammen f.eks. hvis i har været i et selskab, så kan mennesker godt opfange at du ikke er dig selv. Det kan være meget provokerende når andre lader sig påvirke negativt af dig, men selv det er du nød til at acceptere ellers skaber du et nyt lag af smerte i dig. Du skal bare være dig selv og du vil se at deres reaktion med tiden eller med det samme bliver opløst.

Selv alt det jeg skriver her, hvis det ikke giver mening for dig, så skal du lade det gå igen.

<3
Smerte Hader kærlighed 🙂

Skriv et svar