Nuet også for børn

Views: 47

Du er ro. Når du tror at tanker, sur, ked, irritation, vrede er dig så styrer det dig.


Når kroppen er i oprør, stresset eller angst, så vær bevidst om at du kan noget andet, nemlig søge tilbage til din kerne – altså roen. Træk vejret dybt til du kan mærke roen vender tilbage. Det som ulmer/fylder i din krop skal du ikke forsøge at mærke, du skal bare være bevidst om det er der. Roen er din guide tilbage til dig selv.
Roen i resten af kroppen kommer med øvelse og ved at du lærer at acceptere (det er ok det er i kroppen og det ikke har noget med dig at gøre) dine følelser/reaktioner og ikke kæmper imod dem. Når det sker så bliver de mindre til de opløses. Kæmper du imod dine reaktioner/følelser så bliver de større i dig.


Når der er i oprør i kroppen er du ikke dig selv og det du siger kan du ofte fortryde bagefter.
Tanker er heller ikke dig, hvis du kigger intens på en tanke og mærker efter om den giver mening, så vil du opdage at nogen af tankerne ikke er sande for dig.
Tanker som kommer fra Ro i kroppen plejer at være sande.
Tanker som kommer op når du ikke er dig selv kan virkelig være usande.
Følelser er et spejl af dine tanker, er der ro mens du tænker, så er det sandhed for dig, er der uro mens du tænker så vær opmærksom om de skal gøres op.


Når dine venner er “ikke sig selv”, så vær opmærksom på om du selv har ro, du hjælper kun dine venner ved at have ro i kroppen.
Det er ok at du har det godt selvom andre ikke har det. At du har det godt kan uden du gør noget hjælpe andre til at få det godt.


Hvis du nedgør dig selv, ikke kan tage imod ros, så er det ikke din kerne som taler til dig eller lign. så søg tilbage til roen og se om det er sandt.
Vær opmærksom på om menneskers opførelse, lyde, lugte samt andre situationer kan påvirke dig og hvis det gør så find tilbage til dig selv og se du bliver befriet for reaktionen.


Du kan sagtens være dig selv uden at du skal have store følelser og tanker igang. Bemærk at du styrker dine sanser når du er dig selv.
Du er en bedre elev når du har det godt.
Du sover bedre når du er dig selv.
Du kan koncentrere dig bedre når du er dig selv

Skriv et svar