Om at være fri.

Views: 4

Har aldrig været god til forhold og prøver at forstå dem og jeg har kigget på hvordan jeg selv har det med andre mennesker…
Det største jeg har lært er at forhold handler om at forholde mig til mine egne reaktioner og gøre noget ved det…

Kiggede også på hvad der skulle til for at kunne slappe af trods af forpligtigelser og det at kunne være fri i sin egen bolig betyder alt.. og jeg lavede regler for at holde fri… fra de ting der skulle laves og jeg lavede efterhånden alle mine pligter om til at hygge mig med at gøre dem og sjovt nok gav den frihed rigtig meget i forhold til at det var surt arbejde….. og ophævede reglerne igen…

Tankerne viste sig også at være gode til at fjerne frihed fordi hver gang man satte sig ned så myldrede de også frem… så fandt ud af hvor meget man spilder ved at tænke og gik over til en ny frihed… lære at observere… og sørme om livet var mere livligt når man ikke skulle tænke sig til det hele… og det var også nemmere at føle og være nærværende…og der var plads til en ny type tankesæt.

Ville gerne have skrevet om at være i forhold men bare det at skulle det …kræver igen en masse regler man skal indordne sig under og det er åbenbart meningen at forhold som jeg ellers mener skulle være et tilstand hvor man skulle føle sig fri til at kunne udtrykke sig, være nærværende og føle, indebærer at man skal spille spil og kende en masse usagte regler som er meget forskellig fra person til person.. så jeg har åbenbart misforstået forhold…. det er ikke nok at man er sig selv.

At regler/grænser/mønstre gør at man kan retfærdiggøre at udelukke,udstøde mennesker fra ens liv.. også selvom reglerne ikke bliver klargjort er det ikke et problem at straffe… for at beskytte sig selv… mod at forholde sig… til ens egne følelser.

Jeg har fundet ud af at det er meget provokerende for nogen når der ikke er nogen regler, så man bare skal være nærværende 🙂

Jeg ved ikke med dig, men bryder du dig om at være underlagt andres regler ?
Vi vælger alle om vi vil spille med eller ej, det valg er frihed for mig.

Skriv et svar