Angst (2018+)

Views: 108

Historien 2018 

Jeg havde sagt min arbejde op og søgt et nyt og det glippede, så jeg var arbejdsløs og skulle igang med at søge job, men jeg kunne mærke at jeg ikke havde det godt, Jeg tænkte at jeg var stresset fordi mit arbejde de sidste 3 år havde været op ad bakke.. Men jeg ringede min A-kasse op for at få noget stress hjælp og der gik ikke lang tid før jeg blev sendt til lægen med angst.. og ligesom min depression så kom det bag på mig..
Jeg kunne ikke få tid hos lægen, så jeg fik et råd om at tage på psykiatrisk skadestue og det eneste gode ved den oplevelse var at jeg havde massere tid inden jeg skulle til lægen at jeg prøvede at forstå mine anfald… og jeg fik dette anfald ned i størrelse..  jeg blev sendt til egen læge og vi fandt ud af at få mig til psykolog, men inden det skete begyndte jeg at finde ud af hvad Angst var og fandt hurtigt ud af at det Situations bestemt… psykolog hjalp mig med at finde årsager og det endte med at jeg blev sendt tilbage til jobsøgning og Der gik også langt mellem mine anfald. jeg fik ikke nogen medicin, det eneste jeg havde at gøre godt med var mine egne værktøjer.
Á…ret op til havde jeg været til lægen med hukommelses udfald og smerter og hver eneste gang blev der taget prøver som alle sagde at jeg ikke fejlede noget.
For ganske nyligt fik jeg det vildeste anfald og endte på skadestuen på riget og en ny sygemelding.
Mit liv er langt nemmere nu også selvom jeg har anfald, det er sgu hårdt hver gang, men jeg ved det bliver nemmere når jeg har en mindre end før. 

Historien 2019

Vi har lige passeret 1 April.
1. Marts fik min søn en nyre fra mig.
Vores oplevelse og ændring alt hvad vi foretog os efter Mit Store Panik anfald på Riget, som jeg i dag ser som en befrielse fordi jeg fik det ud af mit system., gjorde at vi fik den hjælp på riget som endte med at Kaspers nyrer inden operation jævnede sig ud og han slap for dialyse.
Begge operationer gik skide godt, selvom det tog længere tid end forventet.
Min søn trives og man kan se at livet vil noget andet med ham nu.
Jeg oplevede at skulle opereres helt uden at være bange og bare føle ro og tillid til dem som skulle passe på mig. (ah skønt)
I næste uge uge skulle jeg gerne blive frigivet til at være rask, 6 ugers restitution er overstået og jeg satser på at Jobcenter vil være en helt anden oplevelse for mig og jeg hurtigt får mig et super godt job, som jeg uden angst/fysisk stress vil være så meget bedre til at bestride.
Så må vi se om kærligheden også trives bedre i mig så jeg kan tiltrække et skønt hunvæsen <3
Ja, Livet fylder på en anden måde når man bare er sig selv 🙂


Når man har angst så virker det underligt at man skal undgå at have angst for at få hjælp.


Angst set med mine øjne.

 1.  Kræver noget som udløser det f.eks. situationer, lugt, lyde, bestemte mennesker eller dyr.
 2.  Det kan opsluge en og i panik angst anfald, så går det meget hurtigt.
 3.  Er man bevist kan man fange “det” inden det bliver for meget, men det kræver at man ikke er angst for angsten.
 4.  Hvis man kæmper imod angsten, så bliver den større, hvis man kan acceptere den som den er og den ikke har noget med dig at gøre,så er den passiv og med lidt tålmodighed så opløses den.
 5.  Angst er oplevelser som man ikke kunne håndtere på den rigtige måde første gang og efterhånden går de fra at det stresser en til det bliver så stort og hæmmende at man kalder det for Angst.
 6.  Mine hukommelses udfald ser jeg nu som at kroppen simplehen beskytter en for en lorte oplevelse..
 7.  Selvom man har opløst angst før, så er de oplevelser som ikke er opløst lige så stærke som altid. De har ikke alle samme styrke. så selvom man er god til at opløse er det ikke nødvendigvis nemt hver gang..
 8. Mange undgår situationer som giver dem angst og det er præsis problemet med angst at det begrænser en.
 9.  De tanker/tankemylder/tankelabyrinter som følger med angst kan være ganske forfærdelige og er sjældent sande.
 10.  Hver gang du løser en angst så giver det en ny frihed til at være dig selv, så jeg ser angst som en gave til at blive en bedre version af mig selv.
 11.  Det handler ofte om en form for magtesløshed.
 12.  Jeg tror at min krop simplehen sagt stop for mere jeg bed i mig som ikke gav mening for mig, da angsten blev til Panikangst, så i dag kan jeg ikke bide et anfald i mig, jeg kan parkere det midlertidigt hvis det ikke er for kraftigt, men det skal adresseres ret hurtigt efter.
 13.  Hvis man er god så er der Aldrig en reaktion på noget, det er reaktionen som er problemet, når du har indre ro (bevisthed) i alt hvad du laver, så kan du ikke få anfald eller du kan via nærhed og kærlighed virkningsløse.
 14. Husk du er ikke dine tanker eller negative følelser.. se dem og accepter dem som de er, så forsvinder de. Du må bare ikke kæmpe imod dem. Kan anbefale denne video
 15.  Selvom en Angst føles så vil jeg ikke kalde den for en følelse, men mere et negativt energifelt, Echart Tolle (forfatter af Nuets kraft og En ny jord) Kalder det for smertekrop. Á†gte følelser er langt mere spændende 🙂
 16. Kan man rumme en hver følelse eller negativt energifelt i ens krop, så kommer der heller ikke anfald.
 17. Sætninger som “Gider ikke”, “hårdt for mig”, “svært for mig”, “umuligt for mig”, “Tør ikke” kan være tegn på negative energi felter som bør gives opmærksomhed og opløses.
 18. Når man gør noget man godt forstår logisk, men det alligevel ikke giver mening for en og en stærk følelse af Magtesløshed.
 19. Det kræver mod og sårbarhed at gøre alt angst op.

Det fysiske i et angst anfald.

 1. En følelse af at blive kvalt.
 2. noget der minder om Migræne.
 3. At blive sparke hårdt i brystet og maven.
 4. Alt spænder op i kroppen og evt. kramper.

De gange jeg havde anfald gjorde at jeg fik spændinger i kroppen som ikke blev forløst og selvom jeg fik massage, så kom det tilbage.
Det som har hjulpet mig med at slippe spændinger var at FoamRolle som kan fjerne “trickers”, som hvis man trykker bestemte steder omkring der hvor man har ondt, så kan man få en fornemmelse af at det niver og der kan en massagebold eller en foamroller hjælpe..  Der finde mange videoer på youtube som kan fortælle hvordan man gør..og husk at være tålmodig.

Nogle af de ting jeg havde angst for.

 1. Kommunen.
 2. Jobsøgning.
 3. At sige fra (på mit arbejde).
 4. At søge hjælp og ikke få den.
 5. Mænd og Kvinder
 6. Sygehuset og (tand)læger
 7. At jeg ikke kunne hjælpe mine børn, dårlig far.
 8. At jeg kunne gøre nogen ondt.
 9. At nogen lover mig noget og de så ikke gør det.
 10. Folk som misbruger mig og jeg ikke kunne sige fra.
 11. Angst for angsten.
 12. Når mit system blev for meget, så søgte jeg ensomhed og jeg stødte også mennesker fra mig.
 13. Penge, mangel.
 14. At være forkert eller lave fejl, som far, bror, søn, kæreste/mand, ansat, ven.
 15. Forstyrrelse, jeg fik ryddet op i ting som notificerede mig og jeg er ikke så meget online som jeg var før.  
 16. Når jeg skal løse opgaver for mennesker som selv har udsat dem til Absolut sidste øjeblik.
 17. Mennesker som vil pådutte/kræve mig noget som jeg ikke får lov til at checke om det er mig.
 18. Forandringer. 
 19. Konflikter.


Jo mere man presser en person med angst jo værre bliver det.

Eftertanker

Jeg har fået kigget på rigtig mange ting i løbet af året og jeg har stadig nogle ting jeg skal have arbejdet med, men det positive er at jeg nu tror på at være sammen med en partner (kvinde) og at jeg vil være en meget bedre ven, far, søn, bror, svoger og arbejdskraft end jeg nogensinde har været før.
Mine værktøjer fra tidligere har gjort det noget nemmere for mig. Jeg kan stoppe min tankegang og jeg kan når jeg ikke bliver helt opslugt af mit sind, finde ro i kaos. Meditation hjælper rent faktisk også på efteranfald og det fysiske når man har haft anfald og når man skal kigge på hvad der udløste anfaldene. jeg har også hjulpet andre med at guide dem ud af et anfald.
Tror mange som udvikler hæmmende angst bare gerne ville lære at håndtere den og når man har bedt om hjælp har fået noget som ikke virkede, mon ikke vi alle gerne vil kunne livet som det nu engang er.
jeg kan også se tilbage på alle de gange jeg har ødelagt forhold enten ved at skubbe andre eller mig selv langt væk og jeg havde virkelig en følelse af at kunne gøre dem ondt, så eneste måde for mig var at brænde broer for at beskytte dem mod mig som i virkeligheden var angsten, men det var min virkelighed..
Når man er barn så bliver man ofte bedt om at gøre ting som ikke nødvendigvis giver mening, når vi så udvikler personlighed, så er det ikke altid opdragelse giver mening, specielt hvis forældre opdrager efter ting de selv har lært af deres omgivelser som sandhed, men som heller ikke giver mening for dem.
Hvis man gør ting fordi man skal og ikke fordi det giver mening, måske bliver man endda ked af det og så bliver man også irettesat fordi man heller ikke må græde,  så kan det ende med at blive til et mønster (ubevisthed), jo mere man bider i sig jo værre bliver det, i starten vil kroppen reagere med ubehageligt stress og ubehag er kroppens alarm system om at man skal gøre noget andet. Det er ubevisthed som gør at vi handler/opdrager tåbeligt og ofte gerne vil have ret i processen, selvom det går imod alt hvad man er.
Stress bliver til angst og angst bliver til Panik angst..  
Mange gør ting fordi de får penge for det, men det er jo ikke nødvendigvis det rigtige. Det betyder ikke man ikke kan få penge for et stykke arbejde, men det optimale ville være at have det godt med at lave arbejdet i første omgang.
En god lærer viser og giver mening til sine elever og den dårlige lærer kræver.
Jeg tror de fleste gerne vil kunne livet og fordi vi ikke gør skidt opdragelse og fordomme op, så bliver det v

Man lærer ikke nyt ved at blive bebrejdet at man ikke kan det i forvejen.

Lidt tips

Hvis du støder på en som har et angst anfald eller en kraftig reaktion, så lad være med at snakke logik med dem.. sørg for at de får trukket vejret dybt, rør ved dem, så de kan Mærke, det kan sænke tankeflowet.. bed dem om at mærke “det” som de mærker i maven, sig at “det” skal have godt med plads og ikke kæmpe imod “det”, sig at “det” ikke har noget med dem at gøre, lad “det” være som det er.. kig i deres øjne og se at der sker noget, så er deres bevisthed på vej tilbage og spørg om det ikke nemmere nu… Du burde kunne mærke forskel på hvordan de vejrtrækker, når du kan mærke at det går langsommere, Så kan du begynde at snakke om logik. Gør opmærksom på at der ikke er nogen grund til at føle skam eller flovhed, det er bare en angst/reaktion som gerne vil hjælpes ud af kroppen.

Hvis du selv bliver bange for et angstanfald i en anden, så skal du spørge om du ikke selv har en snert af frygt i dig.. mærk i din mave den følelse som det giver og gør som beskrevet herover, nogen vil nok bare kalde det for stress, men det skal jo helst ikke blive større for dig 🙂

Søvn har en tendens til at rydde op i det du ikke fik ordenligt styr på dagen før, så hvis du vågner med et negativt energi felt i maven/kroppen og du ikke helt ved hvorfor, så lad være med at finde en logik, men fokuser på at det ikke har noget med dig at gøre, giv det plads, accepter det er sådan lige nu og ikke noget med kæmpe imod, så kommer du til en styrke i dig selv at det ikke styrer dig og du kan observere det og få en super god dag.

Gåture og lave ingenting, som i at man får helt ro på kroppen og sindet er rigtig godt, nyd og mærk livet, mød mennesker og nyd dem er guld.

Skriv et svar