Depression (2006+)

Views: 474

depression

2006 af Claus Nielsen, rettelse 2009/2010/2011 i bunden af siden lige før kommentarene

Historien

Depression er en underlig snegl, som man kan gå rundt med i årevis uden at opdage det. Jeg fandt ud af at jeg havde en, udfra denne artikel hos Netdoktor

Hvordan opdager man det? Jeg blev bange, meget ked af det og temmelig sur. Tænk, at der var noget i min krop, som styrede hvordan jeg reagerede på omverdenen!

Jeg fortalte mine nærmeste omgivelser omkring min situation – måske mest for at erkende at jeg havde et problem – men jeg vidste stadig ikke hvad det egentlig var. Jeg snakkede med min mor, som selv havde prøvet det, og som i virkeligheden havde prøvet at forklare mig det før. Men det kan åbenbart ikke forklares, hvis man ikke selv har prøvet det – ellers er jeg bare lidt dum.
Jeg fik medicin i et helt år, og min læge gav mig nogle tips, som kunne gøre min hverdag lidt nemmere.

 1. Få struktur over måltider.
 2. Sige fra!
 3. Få ordnet alle de småting, som forstyrrer inde i hovedet.
 4. Gode sovevaner.
 5. Dyrke mere sport.
 6. Mindre alkohol og rygning.
 7. Passe sine arbejdstider.
Maske

Nummer seks er ikke noget problem for mig – men medicinen var lige i overkanten for mig, og samtidig turde jeg ikke droppe den. Det var indtil jeg snakkede med min nieces mand, som også har været i gennem en depression, og han anbefalede mig en tur til en homøopat. Så det gjorde jeg, fik en enkel pille og to samtaler, og så droppede jeg medicinen. Det skal understreges, at min læge også mente, at jeg skulle droppe min medicin. Det var mig der ikke turde! Men turen til homøopaten gav mig modet til at droppe medicinen og jeg blev meget målrettet.

Jeg havde et mål, at jeg ville have det godt ,og det prøvede jeg at overføre til min familie, så vi alle kunne få det bedre. Á…ret op til min erkendelse af min depression, havde hele familien været syge alt for mange gange. Vi besluttede at gøre alt for at få det bedre. Min kone førte an med ændret kostplan, og jeg trak mig ind i mig selv, for at finde ud af hvad jeg kunne gøre, for at hitte ud af denne underlige ting.

lykke

Hvad skal der til?

 • Du skal erkende, at du har en udfordring og ikke et problem!
 • Du skal erkende, at i sidste ende er det kun dig der kan gøre noget ved udfordringen.
 • Medicin forstyrrer de signaler du skal kunne modtage, for at kunne gøre noget ved det.
 • Du skal finde ud af grundene til, at du får det dårligt – altså lytte til din krop!
 • Det er typisk mange små ting som udgør dit problem – så der er ikke kun Á©t svar.
 • Jeg har fået meget ud af, at ting som skulle laves i min omgivelser, blev bedre af at jeg fik dem gjort. Så afslut de dagligdags opgaver også – så er det meget nemmere at slappe af. Det kan være godt at få din partner med på den også, så I kan hjælpe hinanden med at få en bedre dagligdag, og dermed har tid til at lave andet – som at passe hinanden, dyrke sport, omgås venner og lign.
 • Nyd de små sejre du får hver eneste dag, i stedet for at fokusere på det negative – og du må gerne overdrive din nydelse.
 • Drop den negative Jantelov
tools

Mine tools:

 • Hver dag stopper jeg op og spørger mig selv hvordan det går!
 • Hver gang jeg snakker med et andet menneske, checker jeg efter om jeg modtog signalerne rigtigt.
 • Hver gang jeg mener at jeg har misforstået noget, så spørger jeg en ekstra gang. Afslut ting!
 • Jeg sætter grænser for andre og for mig selv, så jeg ved hvor langt jeg eller andre kan gå.
 • Uha, denne her er svær: Sig nej!
 • Fortæl dine omgivelser om det, så du ikke går rundt med det som et hemmeligt åbent sår.
 • Når folk spørger om hvordan du har det, så vær ærlig, både når det går godt og når det går dårligt. Du får det aldrig bedre af at lyve – hverken over for dig selv eller andre.
 • Lad være med at påtage dig opgaver, som du på forhånd vil kunne tabe.
 • Når du udforsker din hukommelse, så prøv at sige tingene højt til dig selv inde i dit hoved eller hvis du er alene hjemme så snak højt. Det er meget mere effektivt at høre tingene sagt.
 • Hvis man er rigtig god, så prøv at forklare andre det!
 • Á˜v dig i at være sammen med andre – start med dine venner. Gå i et sportscenter og snak med en instruktør eller lign. Snak med ekspedienten når du handler.
 • Hvis du har haft en følelse af at folk bare var efter dig, så konfronter dem med det og fortæl at det vil du ikke finde dig i mere. Sæt en grænse og afslut dit problem!
 • Gør tingene så du selv kan følge med. Hvis du ikke selv tror på det du siger og bliver overmodig, så lyver du over for din krop og du kan ende med at gå et skridt tilbage. Så stille og roligt fremad til du finder en balance.
 • Du vil måske opleve, at du kommer ud i nogle situationer som du aldrig ville have gjort før og som lige pludsligt er overkommelige. Men bare rolig, du kan også håndtere det. Nyt er ikke nødvendigvis dårligt.

Fortiden:

sejr

Min tur til homøpaten startede en mental tur gennem min fortid. Jeg fandt ud af, at jeg måske har haft tendenser til depression meget tidligt i min barndom. Jeg gennemgik mange af de ting, som jeg i mange år har drømt om og som jeg ikke har fået bearbejdet og afsluttet. Ting som jeg havde stemplet som generthed eller ensomhed, fik lige pludslig et ansigt, som jeg kunne forholde mig til. Depressionen havde allerede været på spil dengang, men da jeg nu havde den som forklaring, kunne jeg afslutte en masse gamle emner. Og for hver gang jeg fjernede en gammel historie, så dukkede der flere op, som åbenbart trængte sig på. Til sidst havde jeg en følelse af at blive lettere og på en måde befriet. Jeg tror ikke på at denne proces er helt afsluttet, for der dukker stadig nogle gamle historier op i hovedet – men nu kan jeg gøre noget ved det.

Vejen til sejr:

Vejen til sejr er når du føler at du har lært din nye “ven” at kende og ikke ser din depression som en fjende. Det har jeg gjort – og jeg lytter efter hvad min ven siger, og gør noget ved problemerne. Jeg har et godt liv nu, med måske mere overskud end nogensinde, men jeg vender ikke min nye ven ryggen. Jeg har også gjort op med fortiden, som det den i virkeligheden er – fortid! Styrken er kommet tilbage. Jeg kan være sammen med andre mennesker uden at føle mig mindre værd eller ensom.

depressions

Mine oplevelser af depression:

 • At glæde sig hele dagen til at skulle til volleyball træning og komme til indgangen og vende om.
 • At være sammen med folk man holder af og have følelsen af at være uvelkommen.
 • At være til en stor fest og føle at man er helt alene. Og faktisk gerne vil stikke af.
 • At hele verden bare ikke kan lide en.
 • At ens arbejde ikke er lavet godt nok, samtidigt at en kolleger siger at det er totalt sejt.
 • At man farer rundt og hjælper en masse mennesker fordi man ikke kan sige nej.
 • Man undgår at købe ind fordi man ikke vil møde andre.
 • Man orker ikke gøre noget ud af sig selv og det kan være ligegyldigt fordi ingen lægger mærke til en. Tegn: Ubarberet, langhåret, dårligt sammesat tøj, overvægtig (Denne linie er farlig for mig, fordi nu vil mine omgivelser sige at jeg har en depression ALTID)
spørgsmål

FAQ

 1. Hvor lang tid har dette virket for mig? Tja, næsten et år nu – men det skulle gerne holde mange endnu.
 2. Kan jeg hjælpe andre med at komme ud af deres depression? Nej, det kan de kun selv – men jeg kan inspirere dem, og det er meningen med min side.
 3. Kan man klare alt dette selv? Ja, måske. Men hvis man er langt ude, så er det en god idÁ© at søge professionelt hjælp, så man kan få det nødvendige overskud til at komme videre.
 4. Tror jeg på at jeg aldrig skal have medicin igen? Nej. Men som skrevet, så gør jeg alt for at depressionen ikke skal komme igen, så jeg mener at jeg har en god chance for at holde medicin på et absolut minimum.
 5. Hvad er en homøopat? Det må du lige slå op på internettet.
 6. Denne side vil vokse med tiden, når jeg har overskud til at gøre det bedre.
 7. En af min gode venner fortalte at man ikke kunne se at jeg havde haft en depression efter han havde læst denne artikel. Jeg tror at mange som har depressioner er meget gode til bruge “masken” når de skal på. Masken er overfladen som man helst ikke vil have at nogen kigger igennem. Man vil i virkeligheden helst gemme sig hvis man kunne.
 8. Efterspil 2009 : jeg tror at jeg ændrede mig for meget efter jeg kom ud af min depression at min kone ikke rigtig kunne kende mig mere. Vi er desværre nu gået fra hinanden.
smil

Husk at smile når du har det godt, det smitter 🙂

2009 (september)

Jeg er på den igen og nu er jeg bare nød til at gøre som jeg har skrevet herover, jeg har ignoreret alt for mange af de ting jeg selv har fundet frem som løsninger og nu sidder jeg midt i lorten igen, men jeg har skåret alt fra og koncentrer mig om at komme på benene igen.  Hold kæft hvor er det dog noget lort, jeg er sur og ked på en gang fordi jeg har været i fjols og nu går det ud over nogen jeg holder rigtig meget af. Jeg har skåret ind til benet og har nu arbejde, ungerne og mig som fokus.

Godt jeg trods alt har en opskrift på at slippe det her igen og jeg ved ikke hvor hurtigt det går.

******************************

og en rettelse til min 2009 kommentar, Jeg tog til lægen og han kiggede på mig bad mig tænke mig godt om og vende tilbage senere på ugen, hvilke jeg gjorde. Han lavede en depressionstest på mig og grinte lidt i mundvigen mens han fortalte mig. Depression er noget som han opdager og han havde aldrig haft en patient som vidste at de havde depression, jeg havde været gennem mange ting det år og de fleste kan håndtere 1-2 kriser uden at gå ned, men jeg havde været oppe på 5-6 bl.a. skilsmisse, fyring og flere andre ting. så ved at jeg kunne komme og fortælle at jeg havde et problem så var jeg jo igang med at løse det selv og han havde ret, jeg gjorde det.

2010 (oktober)


Der kom en dag hvor jeg havde en stærk følelse af at noget var anderledes men var ikke sikker på hvad det var, men alting var klarer for mig og nu har jeg brugt omkring 3 uger på gennem-anlysere tanker på at finde ud af hvad der har ændret sig  og Jeg kan kun sige at at depressionen er helt væk og de underlige tanker som jeg har haft er væk.
Jeg har presset mig selv ud i situationer som ellers kunne give tendenser til at komme ned i et hul hvis det ikke ville lykkedes og nogen af situationerne gav bedre tilbagemelding og andre dårlige men ligegyldigt hvad udfaldet var så havde jeg det godt bagefter. Jeg har været igennem emner som Depression, stress, Kærlighed og nærhed, stolthed, forhold, sport, børn, hus, økonomi, motion, arbejde, Sex, utroskab, at såre og glæde, tillid, mistro, Selvtillid og selvværd samt styrke og magt, venner og veninder.
Jeg tror jeg simplehen har sluppet tanken om depression og frygten for at ende i et sort hul.
En person skylder jeg rigtigt meget fordi hun har gjort en stor forskel i mit liv. Jeg har såret hende og gjort hende ked af det. d. 21 oktober fik jeg fjernet blokkeret følelse som havde hæmmede mig gennem hele hele livet.

På Singleplus.dk har jeg mødt nogle mennesker er så unikke at det er svært at fatte.

2010/2011 status

Jeg fik brudt 2 store blokkeringer i mig som gør at jeg har fundet grunden til mine problemer.

1. jeg fandt ud af at jeg er højt begavet og jeg havde ladet mig hæmme af mine evner fordi jeg i en meget tidlig alder blev stemplet forkert når jeg brugte mine evner og i forsøget på at være som andre var en bjørnetjenest for mig selv fordi det hæmmede mig på så mange planer. Jeg har lært at acceptere at jeg som jeg er og at ingen ved hvordan jeg tænker og evner og det har hjulpet mig rigtigt meget. Men jeg tror nu på at fordi jeg ikke har forstået at leve efter mine evner gennem livet har ladet mig gå i depression, jeg har lært meget om de mekanismer som højt begavet mennesker har og det har givet en frihedsgrad som er superdejlig.

2. havde et super problem med venner fordi jeg ikke viste om de ville mig for mine IT evner og ikke mig som person. Jeg troede at jeg fik venner ved at hjælpe med IT og det var helt forkert. jeg skærer ned på at hjælpe med IT og lever mit liv. Jeg har rigtige venner som gennem livet har bevist at de ville mig for andet end at være mine venner. Jeg er nød til at lave grænser for hvornår jeg laver IT. Ingen ved hvor mange jeg har hjulpet med IT gennem mit liv som bare har set mig som en nem og billig  måde at få lavet deres IT  udstyr.

Jeg har snakket med andre med anderledes problemstilinger og har hjulpet nogle videre i deres udvikling og jeg har fået lov til at forstærke min egen forståelse i processen. Jeg har mødt nogle unikke mennesker som har ladet deres sind åbne for mig og derved og give mig et indblik i hvad andre tænker og igen forstærke min egen forståelse for hvordan verden hænger sammen.

Jeg tror at de store hæmninger nu er fjernet for mig og jeg har en ro og balance i kroppen og en psykisk og fysisk styrke og overblik som jeg har aldrig havde troet at jeg kunne opnå.

Jeg nyder livet og jeg tror at det skinner ud af mig og andre kan mærke at jeg har ændret mig markant, men bagsiden af det her er at jeg måske kan skræmme nogen væk fordi jeg har ændret mig og ikke gør som jeg gjorde før og til det vil jeg kun sige at jeg ikke vender tilbage til skyggesiden og hvis man ikke kan acceptere at jeg vil livet på min rigtige måde acceptere at de ikke vil mig mere.

KOMMENTAR

29 tanker om “Depression (2006+)”

 1. Hej Claus.

  Jeg var ikke klar over at du har haft problemer – men jeg synes at det er flot af dig at skrive om dem her, og jeg er glad for at hÁ¸re at du har det bedre. Vi snakkes ved snart!

  Christian

 2. Tja, jeg har mÁ¥ske ikke vÁ¦ret sÁ¥ god til at fortÁ¦lle om det, men det gÁ¸r jeg sÁ¥ her i stedet for 🙂

 3. Hej Claus

  Jeg beundrer dit mod til at skrive om dine problemer her og den mÁ¥de du har skrevet tingene pÁ¥ gÁ¥r lige i hjertet. Jeg vil helt klart henvise andre til denne side og sige til dig godt gÁ¥et..du fik vendt dit liv, sÁ¥ det nu er dig som styrer depressionen og ikke omvendt.
  Varme tanker
  Lonny

 4. Hej Claus
  Sikke en fantastisk side du her har fÁ¥et op at stÁ¥. Jeg har selv “officielt” lidt af depression siden 17/11 2005. Men har erkendt at den har luret meget lÁ¦ngere. Min diagnose er depression med panikangst. Jeg har vÁ¦ret syg meget lÁ¦nge, og regner med at der nok gÁ¥r noget tid endnu fÁ¸r end jeg bliver rask, men jeg prÁ¸ver at se lidt pÁ¥ de smÁ¥ sejre i hverdagen. Fik linket til hjemmesiden af din sÁ¸de kone. Hils hende mange gange.
  Mange hilsner og Á¸nsker om fortsat bedring
  Mette (slankedoktor)

 5. KÁ¦re lillebror
  Hvor er jeg stolt af dig.

  “overvÁ¦gtig (Denne linie er farlig for mig, fordi nu vil mine omgivelser sige at jeg har en depression ALTID) ”
  Ja, hvad skal jeg sige…jeg har billeder af dig som meget lille *GG*
  kram SÁ¸s

 6. Hej min mand 🙂
  Jeg behÁ¸ver vel ikke at sige at jeg ogsÁ¥ er stolt af dig 🙂
  Som jeg har fortalt dig, synes jeg det er rigtig godt skrevet. Det er bare sÁ¥ sejt af dig, at du har fÁ¥et skrevet det her 🙂
  Mange kys
  Marianne

 7. Hej Claus

  Jeg er blevet anbefalet at kigge pÁ¥ din side af din kone, som er pÁ¥ SD…….. 🙂 ikke at jeg kender hende, men har dog fulgt hende lidt…….

  Jeg lider selv af gentagne depressioner, men for hver gang bliver det lidt nemmere at tackle……det er rigtig dejligt at du sÁ¦tter ord pÁ¥ det jeg allerede gÁ¸r og det jeg tÁ¦nker omkring min egen depression……..

  Jeg har aldrig taget medicin, selvom jeg blev anbefalet af en psykiater at tage akarin pga depression og angstanfald……Istedet gik jeg igang med den helt store Á¦ndring af livsstil…….Jeg tabte mig og begyndte at motionere meget mere……..som Kirkegaard sagde engang: “der er ikke det problem, du ikke kan gÁ¥ dig fra”, det har han til dels ret i……..

  Jeg Á¸nsker dig alt mulig held og lykke pÁ¥ livets rejse…..og det NYTTER at gÁ¸re noget………

  De bedste hilsener fra

  Anne Dorte

 8. Hej Claus.

  Rigtig inspirerende side at lÁ¦se og isÁ¦r nÁ¥r man selv er ved at arbejde sig ud af en depression – du skal vÁ¦re stolt af dig selv og jeg tror at denne side vil hjÁ¦lpe mange videre.

  Mange knuz sanne – som fandt linket pÁ¥ slankedoktoren.

 9. Hej dejlige sÁ¸n jeg er sÁ¥ glad for den mÁ¥de du har sat det op pÁ¥ ,sÁ¥ almindelige mensker forstÁ¥ lidt af det vi gennemgÁ¥r,jeg tror at det mÁ¥ske kan hjÁ¦lpe rigtig mange.
  Knus fra din stolte mor

 10. Til Ninni:

  Der er nok mange som fÁ¥r forstÁ¦rket sine problemer hvis man melder ud at man har for meget at lave og de nederlag som arbejdsgiver udlÁ¸ser ender med bagslag i form af langtids sygemeldinger og fyringer.

 11. Hej Claus

  Jeg er ogsÁ¥ en af dem der har fundet din side via SD.

  Du har bare lige ramt plet med det hele… og hvad man ikke mÁ¥ glemme er, at man ogsÁ¥ i fremtiden mÁ¥ holde Á¸je med stressfaktorer og den slags.

  Jeg kan meget godt mÁ¦rke, at min stresstÁ¦rskel er meget lavere end fÁ¸r jeg gik ned med flaget. Men jeg arbejder pÁ¥ at frigÁ¸re mig fra det “man” gÁ¸r og prioritere mig selv i stedet for.

  Der er sÁ¥ mange, der f.eks. slÁ¦ber sig pÁ¥ arbejde selv om de egentlig er syge. Hvorfor? Hvis skudden gÁ¥r under pga at en medarbejder er vÁ¦k et par dage – sÁ¥ har ledelsen et problem! Og der er ingen der takker en for det alligevel. Det var bare et eksempel for, hvodan folk ikke sÁ¦tter sig selv i hÁ¸jsÁ¦det som de burde…

  Bare bliv ved – du er kommet til nogle rigtig gode konkusioner!
  🙂
  ninni

 12. Hej Claus,

  Det er utrolig godt skrevet, det virker naturligt og meget forstÁ¥ligt. Jeg kan genkende mange af de ting som du skriver om, og det vil med garanti give inspiration til folk som lÁ¦ser denne artikel.

  Kim :-J

 13. Hej Claus.

  Virkelig godt, fed lÁ¦sning – respekt for dig.
  Jeg lider selv af en svÁ¦r depression og er pÁ¥ medicin, pÁ¥ andet Á¥r, men jeg bliver klogere hver gang jeg lÁ¦ser om dette emne og det giver mig en lyst til at gÁ¸re endnu mere for mig selv.

  Knus fra Mette.

 14. Hej Claus

  Jeg er sikker pÁ¥ at hele dit volleyball hold fuldt stÁ¸tter op om dig.
  Og din beslutning og at stoppe som trÁ¦ner.
  Det krÁ¦ver altsÁ¥ noget at vÁ¦re trÁ¦ner, det er et ekstra stykke arbejde.
  Med mindre der er andre der vil tage din trÁ¦nerpost, mÁ¥ vi dele den ud i smÁ¥ bidder til alle spillere.
  Claus jeg tror du bliver forfatter en dag.
  Den mÁ¥de du sÁ¦tter det op pÁ¥, og den mÁ¥de du formulere pÁ¥, det har potientiale.
  Jeg er sikker pÁ¥ vi ses til Volley snart
  Hilsen Peter

 15. Hej : )

  Jeg er en frisk ung pige , som ikke havde kigget pÁ¥ din side lÁ¦nge
  (har gemt den i fortrukne) men ih hvor skal jeg bruge dine rÁ¥d meget mere ..

  starter til ny psykolog om 14 dage det blir sÁ¥ spÁ¦ndene
  og med en positiv indstilling kommer vi langt

  held og lykke til dig : )

 16. Hej,
  Det er dejligt at se, at du ogsÁ¥ har overskuet til at hjÁ¦lpe. Depression er en hÁ¥rd nÁ¸d at knÁ¦kke, men jeg synes, du har nogle gode rÁ¥d. Og hvor kunne jeg kende mig i dine oplevelser om depression. Havde faktisk nÁ¦rmest glemt fÁ¸lelsen af at stÁ¥ uden for en butik (i stor trÁ¸je, gummistÁ¸vler og fedtet hÁ¥r: min depressionsuniform) og ikke ha’ overskud til at gÁ¥ ind og kÁ¸be det, man mangler.
  Kh Sara

 17. Hej,
  Jeg lider selv pt af depression. PÁ¥ grund af flytning, kÁ¦restesorger og forÁ¦ldre problemer. Jeg er glad for, at du har delt dine erfaringer, og jeg hÁ¥ber du har det godt nu.
  jeg skriver selv en art dagbog pÁ¥ min blog og har postet det her som link.

 18. Hej Claus!
  Jeg er glad og stolt over at vÁ¦re din ven. Du er et stÁ¦rkt menneske.
  GlÁ¦der mig til at se dig pÁ¥ lÁ¸rdag.
  Stort knus… Sidsel*

 19. KÁ¦re claus,
  Fed side du fÁ¥et lavet her! Det er for mange folk et “tabu” emne, men du hjÁ¦lper til at det bliver Á¥bent emne 🙂 har jo selv vÁ¦ret nede med stress og det er lidt samme boldgade.
  Dine evner skal du ikke undervurdere! I 1995 da du introducerede mig www og icq, startede det ogsÁ¥ et venskab hvor vi holdt mange fester sammen….. Det var tider 🙂

  Jeg hÁ¥ber duholder dig ovenvande, godt gÁ¥et sÁ¸de. Kram

 20. erkendelse er et meget vigtigt skridt og det er tale med nogen om det, sÁ¥ kan man komme rigtig lang og fÁ¥ et bedre humÁ¸r ..

 21. Hej Claus.
  Tusind tak for de ord du har skrevet her. Du giver mig inspiration til at komme igennem min egen depression. 🙂

  Venlige hilsener
  Pernille

 22. Hej Claus

  Jeg kan se at siden her er ved at vÁ¦re en del Á¥r gammel men dog stadig lige sÁ¥ aktuel som da du skrev din historie.

  Jeg er selv pÁ¥ vej ud af en depression og it nÁ¸rd 😉 derfor har jeg besluttet at lave et sted pÁ¥ nettet hvor folk kan dele deres historie, gode rÁ¥d, op / nedture og alt muligt andet vi gÁ¥r igennem under forlÁ¸bet med en depression og pÁ¥ den mÁ¥de fÁ¥ luftet tankerne sÁ¥ der er bedre plads til at tage sig af de vigtigste ting. Det har om ikke andet hjulpet mig en hel del gennem min depression.

  Men kanon fed side du har her og godt skrevet !!!

 23. KÁ¦re Claus.

  Det er virkelig fantastisk lÁ¦sning. Ekstremt vigtigt at vi mÁ¦nd fÁ¥r delt vores oplevelser af depression, sÁ¥ andre kan se, at det er okay at tale om det. Og ikke mindst sÁ¥ det bliver lettere at komme igennem.

  Jeg blogger selv om mandlig depression pÁ¥ vaekframoerket.blogspot.dk

  PÁ¸j pÁ¸j med livet

 24. Hej Claus
  jeg synes at det er rigtig godt alt det du skriver fordi det er virkelig hÁ¥rdt nÁ¥r det er at du har svÁ¦rt ved at se det gode i en dag og alle de tips du giver er jeg enig i jeg har selv nogen problemer men det du skriver er rigtig godt.

  1. Jeg ser i dag depression som at man gÁ¥r pÁ¥ bekostning pÁ¥ hvem man er… Logik overtager de reelle fÁ¸lelser….
   Á…rene er gÁ¥et siden jeg skrev denne blog og nÁ¥r jeg kigger pÁ¥ den i dag, sÁ¥ havde jeg mange svar pÁ¥ hvad man skulle gÁ¸re, men derfra til at komme dertil tog mig lidt tid…

Skriv et svar